TV

Hollywood-stjerne afslører detaljer om ‘True Detective 2’

Skuespilleren Vince Vaughn, der spiller en af hovedrollerne i anden sæson af HBO-serien ’True Detective’, løfter i et interview sløret for flere detaljer om den kommende sæson.

I et stort interview med Playboy fortæller Hollywood-stjernen Vince Vaughn om, hvad tv-seere verden over kan forvente sig af anden sæson af den prisvindende og anmelderroste krimiserie ’True Detective’.

- Den nye sæson bliver meget anderledes end den første. Det er helt anden historie med sin egne karakterer. Det, der går igen, er karakterneres dybde og kvaliteten af materialet. Første sæson foregik i Louisiana, mens den nye sæson udspiller sig i Californien, primært Los Angeles, siger Vince Vaughn til Playboy og fortsætter med at sætte ord på sin egen karakter i serien, skurken Frank Semyon.

Læs også: 'True Detective' får nu tre detektiver

- Jeg er virkelig glad for min karakter. Nic (Pizzolatto, manuskriptforfatteren, red.) er så dygtig til at gå dybt ned i sine karakterer og deres kompleksitet på en autentisk og engagerende måde. Jeg glæder mig til at se serien – ikke fordi jeg selv er med i den, men fordi jeg er fan af manuskriptet, siger Vince Vaughn.

Ud over Vince Vaughn er det bekræftet, at anden sæson af ’True Detective’ også har blandt andre Colin Farrell, Rachel McAdams og Taylor Kitsch på rollelisten.

Tv-seriens manuskriptforfatter Nic Pizzolatto har tidligere udtalt, at han er ”dybt forelsket” i alle de nye karakterer i serien, og at omdrejningspunktet i sæson to bliver ”hårde kvinder, slemme mænd og den hemmelige, okkulte historie om USA's transportsystem”.

Den nye sæson kommer ligesom den første til at bestå af otte afsnit, som skal instrueres af forskellige instruktører. En af dem, der får lov til at sætte sit præg på serien, er den danske filminstruktør Janus Metz, der er kendt for dokumentarfilmen 'Armadillo'. I et interview med Politiken i december sagde han blandt andet:

Læs også: Dansker skal instruere True Detective

- Jeg er stolt over at skulle instruere et afsnit af en tv-serie, jeg elsker. Vi har allerede lavet et par scener, og jeg var selvfølgelig nervøs, inden jeg gik på settet første gang. Men jeg gjorde meget ud af ikke at vise det. Det er virkelig en ære at arbejde sammen med så visionær en skaberkraft som Nic Pizzolatto og med så fantastisk et hold og cast.

Første sæson af serien havde Matthew McConaughey, Woody Harrelson og Michelle Monaghan i hovedrollerne og blev en stor succes. Serien blev sidste år belønnet med fem Emmy-statuetter og bliver af de mere end 200.000 brugere på film- og tv-sitet IMDB bedømt til den høje karakter 9,3 på en skala fra 1-10.

Anden sæson af ’True Detective’ får premiere senere i år.