TV

TopGunn om kærlighedserklæring på scenen: Det var så pinligt

Flere af deltagerne fra 'Danmark har talent' gjorde nogle ihærdige forsøg på at vinde TopGunns kærlighed lørdag aften. 

Du kan se 'Danmark har talent' på TV 2 PLAY

En del kærestepar tilbragte sandsynligvis lørdag d. 14 februar med en hyggelig middag, en tur i biografen eller en anden romantisk aktivitet i anledning af Valentinsdag. Det var dog ikke tilfældet for hverken dommere eller deltagere i 'Danmark har talent' - sidste og fjerde kvartfinale løb nemlig af stablen på TV 2 den aften. 

Men der var alligevel masser af kærlighed i luften i studiet, flere af deltagerne flirtede nemlig lidt med dommeren TopGunn. 

Danseren Emilie Brooklyn var en af de deltagere, der gik benhårdt efter at charmere den 23-årige rapper. Hun havde lavet et Marylin Monroe-inspireret show og sluttede af med at danse ned foran dommeren og give ham et fingerkys. 

- Det var vildt dejligt, jeg synes, hun er så sød og dygtig, sagde TopGunn, der fik bemærkelsesværdigt røde kinder, da Emilie Brooklyn første gang optrådte auditions.

Desværre gik Emilie Brooklyn ikke videre, det gjorde til gengæld det syngende postbud Henning Vad, som TopGunn havde sendt direkte i kvartfinalen med guldbuzzeren. Og den fine gestus ville Henning Vad åbenbart gengælde på fornem vis, i slutningen af hans kærlighedssang, blev TopGunn nemlig blæst op på den kæmpestore bagskærm, imens hjerterne fløj rundt om ham. 

- Det var så pinligt, ej hvor var det pinligt. Men jeg er virkelig glad for, at han gik videre, sagde TopGunn med et kæmpesmil, da vi talte med ham efter showet. 

Du kan se Henning Vads optræden i klippet ovenfor. 

Sådan vises 'Danmark har talent' på TV 2

AUDITION-PROGAMMER:

'Danmark har talent' indledes med fire audition-programmer, hvor dommerpanelet præsenteres for ca. 200 forskellige acts i Falkonér Centret i København. Programmerne sendes fra 29. december 2014 til 10. januar 2015.

UDVÆLGELSEN:

I det femte program udvælger dommerpanelet de 28 acts, som går videre til live-programmerne. Fire acts er allerede sendt direkte videre via de fire dommeres individuelle tryk "den gyldne knap". Programmet sendes 17. januar.

LIVE-PROGRAMMER:

  • I syv live-programmer indsnævres feltet af talenter løbende frem til den store finale.
  • De FIRE KVARTFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af syv, sendes 24. januar, 31. januar, 7. februar og 14. februar.
  • De TO SEMIFINALER, hvor der i hvert program udvælges tre talenter ud af seks, vises 21. februar og 28. februar.
  • I FINALEN optræder syv acts, heriblandt et wildcard, og den endelige vinder kåres. Finalen sendes 7. marts.