TV

TV 2 bekræfter: 'Badehotellet' får en tredje sæson

Se snigpremieren på sæsonfinlaen af 'Badehotellet' på TV 2 PLAY her

TV 2 og Molly Andersen slår dørene op for tredje sæson af den populære tv-serie ’Badehotellet’.

1,3 millioner danskere har siden nytår ivrigt fuldt med i anden sæson af TV 2-serien ’Badehotellet’, og nu kan TV 2 så afsløre, at serien får en tredje sæson.

Det bekræfter fiktionschef Katrine Vogelsang over for tv2.dk.

- Der kommer en tredje sæson af ’Badehotellet’, og vi er i fuld gang med at udvikle serien. Det tegner til at blive rigtigt spændende, og seerne kan godt glæde sig, siger Katrine Vogelsang.

Hvornår, tredje sæson af ’Badehotellet’ kommer på skærmen, er endnu uvist. Men sikkert er det, at skuespillerne, der medvirker i serien, ser frem til igen at besøge ’Andersens Badehotel’.

Læs også: Amalie Dollerup: Jeg vil meget gerne lave mere 'Badehotellet'

- Det er fantastisk, at vi skal lave en ny sæson. Det er svært at slippe serien nu, hvor krigen er på vej osv. Der er masser af uafsluttede historier, der stadig kan fortælles, siger Bodil Jørgensen, der spiller hotelejer Molly Andersen, til tv2.dk, og bliver bakket op af Anette Støvelbæk, der spiller Alice Frigh.

- Jeg er sindssygt glad for, at serien har så mange seere, der nyder det univers, som vi også nyder at spille i. Seertallene viser, at serien i den grad har sin berettigelse. Jeg glæder mig til at komme ud i Hanna og Stigs (Lundblad og Thorsboe, manuskriptforfatterne, red.) dejlige univers og den tidslomme, vi er i. Og så glæder jeg mig til at spille sammen med mine vidunderlige, skønne kolleger, siger Anette Støvelbæk til tv2.dk.

Sidste afsnit af ’Badehotellets’ anden sæson sendes mandag aften kl. 20 på TV 2, men allerede nu kan du se snigpremieren på TV 2 PLAY.

Sæsonfinalen bliver dog ikke den sidste mandag, seerne kan hygge sig med 'Badehotellet' i denne omgang. Mandag den 9. marts kl. 20 sender TV 2 nemlig et særligt program om serien, 'Badehotellet bag kulissen', hvor man blandt andet kan møde kostumedesigneren og manuskriptforfatterne - og få svar på, hvor 'Badehotellet' ligger i virkeligheden.