TV

Endnu en dansker med i 'Game of Thrones'

Birgitte Hjorth Sørensen har både herhjemme og i udlandet høstet store roser for sin rolle som den ambitiøse journalist Katrine Fønsmark i det politiske drama ’Borgen’.

Og den danske skuespiller kan netop nu for alvor mærke succesen med en række store roller i den kommende tid. Hun er snart aktuel som skurk i fortsættelsen af musikfilmhittet ’Pitch Perfect’, og hun har ligeledes landet en rolle i Martin Scorseses kommende rock’n’roll-serie for HBO.

Og når femte sæson af ’Game of Thrones’ får dansk premiere den 13. april på HBO Nordic, er Birgitte Hjort Sørensen også at finde på rollelisten, hvor Nikolaj Coster-Waldau i fovejen figurerer.

Hendes medvirken afslører hun selv i en opdatering på Twitter, hvor hun skriver:

Birgitte Hjort Sørensen ses kort i den nye trailer forud for den nye sæson, hvor hun blandt de vilde nordboere flygter fra noget

Hvilken rolle, hun har, vides dog endnu ikke med sikkerhed, men der er flere bud. På seriens fanside winteriscoming.net mener man, at hun enten kan komme til at udfylde rollen som Mance Rayders kone Dalla, krigeren Harma the Dogshead eller skovheksen Mother Mole, som leder en flok vilde til byen Hardhome.

På fansiden nævnes sidstnævnte som det mest sandsynlige, da Hardhome bliver introduceret i seriens femte sæson.

Se traileren til femte sæson af 'Game of Thrones' øverst i artiklen.