TV

Jonatan Spang afbrudt midt i sexakt

Se 'Lillemand' på TV 2 PLAY

Hele Jonatan Spangs nye comedy-serie ’Lillemand’ er nu tilgængelig på TV 2 PLAY. Derfor er det oplagt at tilbringe påskedagene i selskab med Spangs pinligheder.

Trænger du til at lige at trække dig tilbage fra påskefrokosten med familien? Eller har du bare lyst til at flade ud med en god comedy-serie på sofaen her i feriedagene?

Så kan du eksempelvis fornøje dig med Jonatan Spangs nye comedy-serie 'Lillemand', hvis hele første sæson allerede nu er tilgængelig på TV 2 PLAY.

Det betyder timevis af god, pinagtig underholdning med den kendte standup-komiker og skuespiller, der i serien spiller en karikatur af sit rigtige jeg.

Læs også: Jonatan Spang i ny tv-serie: Umuligt ikke at træde nogen over tæerne

I andet afsnit af tv-serien besøger Jonatan Spang sammen med Jan Gintberg Gintbergs barndomsby for at lave et standup-show.

Her møder de to Jan Gintbergs fiktive lillebror (spillet af Johannes Lilleøre), som Jonatan Spang mistænker for at være homoseksuel. Pludselig befinder Jonatan Spang sig – som altid – i den ene pinlige situation efter den anden, blandt andet en, hvor Jan Gintberg afbryder ham midt i en sexakt i en sportshal.

Se klippet ovenfor og se alle otte afsnit af ’Lillemand’ på TV 2 PLAY.

Andet afsnit af 'Lillemand' vises også på TV 2 ZULU mandag den 6. april klokken 21.25.