TV

Del dit dronning Margrethe-øjeblik med os her

Har du et særligt, sødt, sjovt eller finurligt billede fra engang, du så eller mødte dronning Margrethe? Så send det til tv2.dk og få det med på vores store digitale fødselsdagskort til dronningen. 

TV 2 er klar til at fejre dronning Margrethes 75 års fødselsdag den 16. april, og vi vil rigtig gerne have din hjælp til at udfylde vores kæmpestore digitale fødselsdagskort til dronningen med billeder fra dit 'Margrethe-møde' her

Dronning Margrethe er ofte ude og hilse på danskerne, og hvis du selv har mødt eller set hende og ved lejligheden fået taget et billede, kan du dele det med os og få det med på fødselsdagskortet.

Sådan gør du

Del billedet på Facebook, Instagram eller Twitter, brug #TillykkeMargrethe og fortæl lidt om anledningen til mødet. Husk også, at din profil eller besked skal være indstillet som "offentlig", så andre kan se den. Hvis du ikke har noget billedet af dronningen, men bare gerne vil sende en hilsen til hende, kan du også gøre det via kortet

Her på tv2.dk samler vi hilsner og billeder fra jer alle sammen på et stort digitalt fødselsdagskort til dronning Margrethe.

Vi starter indsamlingen af hilsner allerede nu, og du kan få din hilsen eller dit billede med på kortet til og med den 16. april, hvor vi fejrer dronningen hele dagen på både TV 2, tv2.dk og på vores Facebookside.