TV

Sjovt? Skuespiller bryder sammen over dræbt kat

Du kan se Rundt på gulvet på TV 2 PLAY

Niels Olsen og Henrik Kofoed har været vant til at arbejde sammen i årtier, men lørdag aften blev deres makkerskab og ikke mindst parforhold sat på en prøve.

Med tv-vært Lars Hjortshøj i rollen som parterapeut kom de to skuespillere i parterapi i TV 2-programmet Rundt på gulvet – med store konsekvenser for Henrik Kofoed, der brød sammen i gråd.

Deres parforhold var gået i hårknude, fordi Niels Olsen angiveligt havde slået Henrik Kofoeds kat ihjel.

- Katten lå på ryggen oven på køleskabet hele tiden og ventede på, at man åbnede køleskabet. Jeg var ved at blive sindssyg. Og så en dag, hvor den så rækker ned, lukker jeg døren lidt hurtigt, forklarer Niels Olsen.

- Den fejlede ingenting, forsikrer Henrik Kofoed, der også mener, at Niels Olsen havde givet katten rottegift for at slippe af med den.

I sketchen kommer skuespillerparret også ind på, at deres interne problemer startede, dengang Niels Olsen tog det forkerte tøj på til folkedans.

Henrik Kofoed var lørdag aften gæst i Rundt på gulvet sammen med skuespiller Mette Horn. De havde fornøjelsen af at kaste sig frygteløst ud i fri improvisationsleg med programmets fire faste skuespillere – Niels Olsen, Andreas Bo, Lise Baastrup og Christian Fuhlendorff.

Du kan se Niels Olsen og Henrik Kofoed i parterapi-sketchen øverst i artiklen.

Se Rundt på gulvet hver lørdag kl. 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY

Medvirkende i Rundt på gulvet

Vært:

Lars Hjortshøj: 48-årig komiker og radio-/tv-vært. Kendt fra bl.a. comedy-serierne ’Langt fra Las Vegas’ og ’Casper og Mandrilaftalen’. Han var også med i ’Klovn’ ligesom han medvirker i ’Live fra Bremen’.

Deltagere:

Andreas Bo: 48-årig komiker og skuespiller. Kendt fra bl.a. Cirkusrevyen og ’Live fra Bremen’. Blev i 2011 kåret til Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Christian Fuhlendorf: 32-årig standup-komiker og tv-vært. Kendt fra bl.a. Zulu-serien ’Kristian’ og 2012-udgaven af ’Husk lige tandbørsten’, ligesom han har flere one man-show på bagen.

Lise Baastrup: 31-årig skuespiller. Uddannet på Aarhus Teater og efterfølgende ansat ved Aalborg Teater. Kendt fra bl.a. tv-serien ’Rita’, hvor hun spiller rollen som Hjørdis.

Niels Olsen: 55-årig skuespiller. Kendt for både sit komiske talent i Ørkenens Sønner og Cirkusrevyen men også fra en lang række danske film, bl.a. de nye udgaver af ’Far til fire’- og ’Min søsters børn’-filmene samt Susanne Biers ’Den eneste ene’.

Derudover har showet hver uge besøg af to kendte og sjove 'legekammerater'.