TV

Her får han sit livs største chok

Du kan se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Sammen med tv-vært Felix Smith og de to holdkaptajner, Thomas Warberg og Lasse Rimmer, skal der grines, mimes og gættes på de sjoveste og skøreste videoer fra internettet, når TV 2 hver fredag aften sender Klipfiskerne.

I det første afsnit blev de to rutinerede holdkaptajner assisteret af komiker Nicolaj Stokholm, højgravide Lisbeth Østergaard, skuespiller Lisbeth Wulff og komiker Carsten Bang.

I programmet så de mildest talt nogle klip, som kunne skræmme livet af selv den bedste.

Som du kan se i klip nummer to øverst i artiklen, står en lille dreng ved hoveddøren, samtidig med at postbuddet stikker en stor stak breve ind igennem brevsprækken – til stor forskrækkelse for den stakkels dreng, der får et chok og falder bagover.

Et chok er også en passende betegnelse for den oplevelse, som kameramanden får, da han optager video af en slange. Lige pludselig hapser slangen ud efter ham som et lyn.

- Hvad skete der, spørger Lisbeth Wulff.

- Den angreb, fortæller hendes holdkaptajn, Lasse Rimmer.

Du kan se klippet fra Klipfiskerne øverst i artiklen.

Se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Du kan se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Felix Smith inviterer indenfor til en ny omgang Klipfiskerne, hvor holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer udsættes for en spritny fangst af skøre og sjove videoer fra det store internet-hav.

Klipfiskerne sendes fredag aften klokken 20.00 på TV 2.