TV

Asbæk om Price: Har haft kæmpe betydning for mig

Se Talkshowet Meyerheim på TV 2 PLAY.

Talkshowvært Michael Meyerheim inviterer hver uge en række aktuelle gæster i studiet. Hovedgæsten i denne onsdags udgave er manuskriptforfatter, dramatiker, programvært og restauratør, Adam Price.

Han er en travl mand med mange bolde i luften, som nu, hvor han har en finger med i spillet i tilblivelsen af to kommende danske tv-serier, en norsk og en britisk -  foruden at være i gang med den niende sæson af ”Spise med Price” sammen med broderen James, som han desuden ejer to restauranter sammen med.

- Det handler om at springe ud i kaos-floden og lade sig drive med. Så bliver man skyllet op på bredden ind imellem. Men når det er glæde og begejstring, der ligger bag arbejdet, så når man meget mere.    

Adam Price har blandt andet været manuskriptforfatter på en lang række tv-serier som ”Taxa”, ”Hotellet”, ”Anna Pihl”, ”Nikolaj og Julie" og ikke mindst succes-serien ”Borgen”.

I sidstnævnte blev skuespilleren Pilou Asbæk tildelt en af hovedrollerne som spin-doktoren Kasper Juhl. Det var her, han fik sit store folkelige gennembrud, og rollen var med til at åbne en masse døre efterfølgende. 

- Så på den måde, har han (Adam Price, red.) haft kæmpe, kæmpe stor betydning for mig, siger Pilou Asbæk, der også afslører, at han ikke altid har været lige populær på filmsettet. Eksempelvis, da han brækkede benet i en fodboldkamp og blev klippet skaldet i en periode, hvor de sidste afsnit af ”Borgen” skulle i kassen.

Hør hele historien om den famøse fodboldskade i klippet ovenfor og få en forsmag på onsdagens udgave af Talkshowet Meyerheim, som sendes klokken 22.40 på TV 2 Charlie.

Du kan også se det på TV 2 PLAY.