TV

Gense klippet: Her spiller Margrethe skinke

Onsdag aften afholder TV 2 et storslået fødselsdagsshow for dronning Margrethe i anledning af hendes 75 års fødselsdag. Her ser vi tilbage på sidste fødselsdagsshow, hvor komikeren Rune Klan fik majestæten til at "spille skinke".

Den 16. april fylder dronning Margrethe 75 år, men fejringen af fødselsdagen strejker sig over mange dage på TV 2. Onsdag den 8. april kl. 20 afholder TV 2 nemlig et fødselsdagsshow i Musikhuset Aarhus for dronning Margrethe, hendes familie og en masse indbudte gæster. 

Her kan man blandt andet opleve Ørkenens Sønner, de kongelige balletdansere Ida Praetorius og Sebastian Haynes, den amerikanske sanger Josh Groban, Rasmus Seebach og en masse andre. 

Det er ikke første gang, TV 2 afholder et fødselsdagsshow for dronning Margrethe. Faktisk stod TV 2 også for fejringen af dronningen, da hun fyldte 70 år i 2010. 

Her var der også mange festlige indslag, blandt andet stod Rune Klan for et trylleshow, der frembragte utrolig mange latterbrøl i salen, fordi dronningen skulle "spille skinke". 

Du kan gense det sjove klip ovenfor.

Margrethes fødselsdag på TV 2

  • Onsdag d. 15. april kan du følge fødselsdagsmiddagen for dronning Margrethe, der bliver afholdt på Christiansborgs Slot.
  • Torsdag d. 16 april, som er Margrethes fødselsdag, står naturligvis i festens tegn. Dagen starter kl. 9 med morgenvækning på Fredensborg Slot. Klokken 12.30 kører regentparret i karet igennem København. Og klokken 20 bliver der holdt stor fødselsdagsmiddag for dronningen på Fredensborg Slot, hvor prominente og kongelige gæster fra hele Europa deltager.