TV

Her er den nye trailer for True Detective sæson 2

Torsdag aften offentliggjorde HBO traileren for den nye sæson af True Detective. Der er premiere søndag den 21. juni.

Sumpen i Louisiana er byttet ud med motorvej og storby i Los Angeles. Skuespillerne er også skiftet ud. Væk er de anmelderroste Matthew McConaughey og Woody Harrelson og ind er kommet Colin Farrell og Vince Vaughn. Men navnet er det samme: True Detective.

Siden serien stoppede i marts 2014 har fans ventet med spænding på at se et glimt fra den nye sæson af hitserien.

I den nye trailer, eller teaser for at være helt præcis, ser vi blandt andet, at Colin Farrell har anlagt sig et tungt overskæg til sin nye rolle, mens Vince Vaughn er velklædt og nybarberet som skurken Frank Semyon.

Vaughn har været relativt åbenmundet omkring den nye sæson og har blandet andet rost seriens manuskriptetforfatter Nic Pizzolatto i et interview i Playboy.

- Jeg er virkelig glad for min karakter. Nic (Pizzolatto, red.) er så dygtig til at gå dybt ned i sine karakterer og deres kompleksitet på en autentisk og engagerende måde. Jeg glæder mig til at se serien – ikke fordi jeg selv er med i den, men fordi jeg er fan af manuskriptet, siger Vince Vaughn.

Den nye sæson kommer ligesom den første til at bestå af otte afsnit, som skal instrueres af forskellige instruktører. En af dem, der får lov til at sætte sit præg på serien, er den danske filminstruktør Janus Metz, der er kendt for dokumentarfilmen 'Armadillo'. I et interview med Politiken i december sagde han blandt andet:

- Jeg er stolt over at skulle instruere et afsnit af en tv-serie, jeg elsker. Vi har allerede lavet et par scener, og jeg var selvfølgelig nervøs, inden jeg gik på settet første gang. Men jeg gjorde meget ud af ikke at vise det. Det er virkelig en ære at arbejde sammen med så visionær en skaberkraft som Nic Pizzolatto og med så fantastisk et hold og cast.

Første sæson af serien havde Matthew McConaughey, Woody Harrelson og Michelle Monaghan i hovedrollerne og blev en stor succes. Serien blev sidste år belønnet med fem Emmy-statuetter og bliver af de mere end 200.000 brugere på film- og tv-sitet IMDB bedømt til den høje karakter 9,3 på en skala fra 1-10.