TV

Mistede flere familiemedlemmer: Sådan klarede Lone og Jesper sorgen

Du kan se ”Huse, der aldrig kommer til salg” på TV 2 FRI og TV 2 PLAY

I Charlottenlund i Nordsjælland bor familien Alm i et af Danmarks rigeste og mest eksklusive områder.

Tre generationer af familien bor på den samme grund, og familien har fundet glæden ved livet, selv om den har været hårdt ramt af sorg.

På få år oplevede Lone Alm og sønnen Jesper Alm stor sorg, da de mistede flere af deres nærmeste familiemedlemmer.

- I 1991 mister jeg min ældste søn i en bilulykke. Det var slemt, fortæller Lone Alm, da hun får besøg af liebhavermægler Pernille Sams i TV 2 Fri-programmet.

- I løbet af ganske få år blev vores familie minimeret. I dag er det jo kun min mor og mig, der er tilbage, fortæller hendes søn Jesper.

I den svære tid rykkede familien tættere sammen. Jesper Alm overtog sit gamle barndomshjem med sin familie, da hans forældre flyttede ind i det andet hus, der ligger på den samme grund.

- Jeg er hendes sidste søn, og derfor synes jeg også, det var meget naturligt for mig også at være tæt på mine forældre, fordi vi jo havde alle sammen en stor sorg, forklarer Jesper Alm.

Senere mistede Lone Alm også sin mand og Jesper sin far.

I dag er der dog masser af liv i de to huse, og familien er kommet videre efter nogle sørgmodige år.

- I dag bor jeg med min mand Bent, og vi har i næste uge været gift i syv år, fortæller Lone Alm.

Du kan høre mere om familien og se deres huse i ”Huse, der aldrig kommer til salg” torsdag aften klokken 20.40 på TV 2 Fri

Huse der aldrig kommer til salg

Tag med en af Danmarks mest erfarne liebhavermæglere, Pernille Sams, rundt i Danmark, når hun for første gang bliver inviteret indenfor i de mest vidunderlige huse, der aldrig kommer til salg og får historien bag de mennesker, som ejer husene.