TV

Komiker overrasket over kollegas seksualitet - se hvad hun gør

Du kan se Det alt for store Linda P-show i aften kl. 20:45 på TV 2 ZULU eller på TV 2 PLAY  

Komikeren Linda P inviterer hver mandag aften seere indenfor til sit nye standupshow på TV 2 Zulu 'Det alt for store Linda P show'.

I denne uge har Linda P besøg af sin gamle kollega, komiker Christina Sederqvist, som hun i 2009 brød igennem med i satireserien 'Piger på prøveløsladelse'. I programmet løfter Linda P sløret for, at hun i den grad blev overrasket, da hun tilfældigvis opdagede, at Christina Sederqvist er blevet lesbisk.

- Jeg var fuldstændig paf! fortæller Linda P om den dag, hun så Christina Sederqvist ankomme til Zulu Comedy Galla med sin kæreste Dorthe

I aftenens program forsøger hun at få svar på, hvorfor Christina Sederqvist valgte mændene fra - noget, som Linda P selv gjorde for flere år siden. 

- For mig er der ikke noget, der hedder homoseksualitet - der er noget, der hedder at være stiv og liderlig nok, siger Christina Sederqvist, der nu er forlovet og bor sammen med sin kæreste.

Musikvideo med store piger

For at hylde sin kollegas valg har Linda P lavet en musikvideo. Den konstaterer meget ligefremt, at Christina Sederqvist nu "er til fjabbe". 

Linda P søgte efter store piger til musikvideoen på Facebook, og det er altså nu blevet til en farverig affære med dans og bilvask i en lyserød kulisse. Halvvejs igennem musikvideoen ser man Sederqvists telefonnummer - og noget tyder på, at det er hendes rigtige nummer, for i en kommentar til videoen har Christina Sederqvist skrevet følgende:    

- OMG!!! Jo jo, bevares... Men mit tlf.nr. ligefrem? 

På Sederqvists egen Facebook-profil giver hun dog også udtryk for, at hun er glad for musikvideoen, selvom den også gør hende "lidt bange".

Se musikvideoen herunder - og hør hvad Christina Sederquist har at sige til det hele i videoen i toppen af artiklen.

Se Det alt for store Linda P-show på TV 2 PLAY  

Se mere på TV 2 PLAY

Du kan se Det alt for store Linda P.-show på TV 2 PLAY nu

Et joke-talk-sketch - og alt mulig andet-show

Linda P. - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV 2 Zulu.

Hun lægger hårdt fra land med standup, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært.