TV

Klipfiskerne: Hund og baby i meget intimt forhold

Du kan se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Sammen med tv-vært Felix Smith og de to holdkaptajner, Thomas Warberg og Lasse Rimmer, skal der grines, mimes og gættes på de sjoveste og skøreste videoer fra internettet, når TV 2 sender Klipfiskerne.

Til at deltage i løjerne har den faste trio denne gang besøg af Julie Zangenberg, Anders Fjelsted, Geo og Thomas Hartmann.

Et af klippene fra denne uges udgave af Klipfiskerne viser, hvor tæt et forhold en hund og en baby kan få, når det kommer til at dele et måltid. 

Som du kan se i videoen i toppen af artiklen, så får den amerikanske families hund hurtigt smag for en omgang babymos, da den først slikker lidt af drengens hånd. Herfra udvikler tingene sig, og hurtigt er hundens tunge langt inde i babyens mund i en uskyldig tungeslasker. Og hvis det så bare kun skete en enkelt gang ...

Se hvordan hele madningen spiller af i toppen af artiklen.

I videoen herunder kan du se et andet klip fra Klipfiskerne, hvor Julie Zangenberg bliver noget utryg for en lille drengs velbefindende:

Se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Du kan se Klipfiskerne på TV 2 PLAY

Felix Smith inviterer indenfor til en ny omgang Klipfiskerne, hvor holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer udsættes for en spritny fangst af skøre og sjove videoer fra det store internet-hav.

Klipfiskerne sendes fredag aften klokken 20.00 på TV 2.