TV

Maria Lucia overrasker i 'Det alt for store Linda P.-show'

Du kan se Det alt for store Linda P.-show på TV 2 PLAY

I Det alt for store Linda P.-show fik komikeren fint besøg af komponist og pianist Bent Fabricius-Bjerre, da hun skulle optræde for publikum med hans smukke klassiker ”Forelsket i København” i tv-programmet på TV 2 Zulu.

Undervejs i sketchshowet fik hun dog uventet besøg af sangerinden Maria Lucia, der tog kærlighedssangen i en lidt anden retning.

- Det er til grin, at jeg skulle date et lebbesvin - om jeg så bundede fem flasker vin, sang Maria Lucia, kort efter hun havde gjort sin entré på scenen.

Efter at have kaldt Linda P. for ”fed” og for ”en dværg med skæg” blev komikeren nødt til at stoppe duetten.

- Hvad f… er det, du står laver, Maria? Det er da respektløst. Bent sidder her og spiller, og du står og sviner mig til, siger Linda P., der forsikrer publikum om, at hun rent faktisk har tabt sig.

- Hvad vejede du da før, spørger Bent Fabricius-Bjerre jokende.

Hverken Maria Lucia, Bent Fabricius-Bjerre eller publikum kan se noget galt med, at komikeren bliver kaldt for et ”fedt lebbesvin”, og derfor efterlader Linda P. scenen til sine to gæster i sketchprogrammet.

Du kan se Linda P. og Maria Lucias duet med Bent Fabricius-Bjerre på klaver øverst i artiklen og se hele sketchen og resten af programmet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Du kan se Det alt for store Linda P.-show på TV 2 PLAY nu

Et joke-talk-sketch - og alt mulig andet-show

Linda P. - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV 2 Zulu.

Hun lægger hårdt fra land med standup, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært.