TV

Her stjæler Birthe Kjær showet fra Linda P

Se 'Det alt for store Linda P show' på TV 2 PLAY her

Komiker og tryllekunstner Rune Klan er gæst i mandagens udgave af 'Det alt for store Linda P show', men han er ikke den eneste kendte, der lægger vejen forbi. Selveste Birthe Kjær hjælper nemlig showet i gang med en ny version af sin Melodi Grand Prix-vinder 'Vi maler byen rød'.

- Hvem kunne hjælpe mig med at lave den bedste reklame for mig, mig, mig og 'Det alt for store Linda P show'?, spørger komikeren, der halvvejs gennem sæsonen gerne vil nå ud til endnu flere seere og er sikker på, at Birthe Kjær er svaret på dette.

Dansktop-legenden viser sig dog nærmere interesseret i at stjæle opmærksomheden fra Linda P.’s fans end at give programmet nye seere – se det sjove klip øverst i artiklen.

- Stop dig selv, Birthe

Birthe Kjær afslutter den nye version af det kendte hit med et ”vi ses på TV 2 Charlie”, og inden da får hun givet Linda P. mere end en enkel kommentar med på vejen:

- Vi tager en proletar og fragter hende væk herfra, lyder det blandt andet fra Kjær, som undervejs i sangen får taget ’modet’ fra Linda P.:

- Prøv at stoppe dig selv, Birthe, kan du det!?

Se video af det sjove klip øverst og se hele programmet her:

Du kan se 'Det alt for store Linda P show' på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Du kan se Det alt for store Linda P.-show på TV 2 PLAY nu

Et joke-talk-sketch - og alt mulig andet-show

Linda P. - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV 2 Zulu.

Hun lægger hårdt fra land med standup, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært.