Mille Dinesen inden værtsdebut: Jeg er en smule nervøs

Lørdag aften klokken 20 springer skuespillerinden Mille Dinesen ud som tv-vært – og endda på live tv.

Det sker, når hun er vært på det store underholdningsshow 'Smid tøjet Danmark', som er kulminationen på kampagnen af samme navn, som Røde Kors og TV 2 står bag.

I ugevis har danskere doneret tonsvis af tøj til 'Smid tøjet Danmark', og lørdag aften er det så tid til at sige tak. Til showet, der afholdes i Falconer Salen i København, vil blandt andre Jonatan Spang, Marie Key, Andreas Bo og Rasmus Walter optræde – og så er det altså første gang, at 'Rita'-skuespillerinden Mille Dinesen skal være vært på et tv-show.

Læs også: Quiz: Kan du matche stilen med de kendte ansigter?

- Der er noget helt andet end det, jeg ellers går og pusler med. Det bliver så spændende og en stor udfordring for mig. Jeg glæder mig, men jeg er også en smule nervøs og har sommerfugle i maven, siger Mille Dinesen til TV 2 og tilføjer:

- Det, der er skønt ved 'Smid tøjet Danmark', er, at det er første gang, man laver sådan et slags show. Det giver en dejlig frihed, at det ikke er set før, siger hun.

'Smid tøjet Danmark' er nemlig en helt ny kampagne, der arrangeres af Røde Kors og TV 2. Kampagnen har til formål at indsamle alt det tøj, danskerne har liggende i deres klædeskab, som de ikke længere bruger. Og Røde Kors kan bruge dit tøj uanset, hvilken kvalitet det er i. Det, der ikke kan videresælges direkte i Røde Kors’ genbrugsbutikker, bliver nemlig solgt til stofopkøbere, som bruger fibrene i eksempelvis bamser og sofapuder.

Se kortet: Her kan du aflevere dit genbrugstøj

- Det er en fed og anderledes måde at lave en indsamling på, og jeg tror virkelig, den batter noget. Det tiltaler mig meget, at det er gammelt tøj, man skal donere, og ikke bare penge. Man skal ikke tænke "den er for ussel, den kan jeg ikke tillade mig at give", for det hele kan jo bruges. Og så er genbrug godt for miljøet, siger Mille Dinesen.

Ved lørdagens show vil Mille Dinesen i øvrigt udelukkende være iklædt genbrugstøj, der er fundet i Røde Kors’ butikker. 

For 150 kroner kan du selv komme med til showet, der sendes direkte fra Falconer Salen i København. Køb din billet til showet her.

Har du endnu ikke fået afleveret dit genbrugstøj, kan du stadig gøre det i en af Røde Kors’ genbrugsbutikker eller containere samt i dit lokale COOP-supermarked.

Læs mere om 'Smid tøjet Danmark' hos Røde Kors

Smid tøjet og vind

Konkurrence: Vind gavekort på 50.000 kroner