TV

Nu kan du selv være med i 'Badehotellet'

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY

I næste uge begynder optagelserne til tredje sæson af TV 2's seersucces 'Badehotellet', og nu har du ikke alene mulighed for at komme helt tæt på optagelserne af tv-serien – du har endda mulighed for selv at medvirke i den.

Læs også: TV 2 bekræfter: 'Badehotellet' får en tredje sæson

Produktionsselskabet SF Film, der producerer 'Badehotellet', søger nemlig statister til flere kommende scener i ’Badehotellet’, heriblandt nogle drenge-babyer. Det afslører seriens producer, Michael Bille Frandsen, over for TV 2.

- Vi søger babyer til Helene Aurland (Cecilie Stenspil, red.). Men vi ved jo endnu ikke, om det er Edward Weise eller hendes mand, kontorchef Aurland, der far til barnet. Det bliver et af omdrejningspunkterne i tredje sæson, siger Michael Bille Frandsen.

Se Michael Bille Frandsen vise et af de mange tricks, produktionen bag 'Badehotellet' har gjort brug af under optagelserne, i klippet ovenfor.

Læs også: Fup og fidus: Her ligger 'Badehotellet' i virkeligheden

Nye karakterer kommer til

Han fortæller også, at andre centrale emner i den kommende sæson af ’Badehotellet’ bliver, om Amanda får styr på sit kærlighedsliv, om Fie og Morten nogensinde får hinanden – og hvordan grosserer Madsen håndterer, at han har mistet sine penge.

Og så venter der seerne – og de, der medvirker som statister – et par særlige overraskelser i tredje sæson.

Læs også: Tv-station i stormvejr: Viste ishockey i stedet for 'Badehotellet'

- En af de scener, vi søger statister til, er en scene, der foregår på en restaurant. I scenen medvirker en række nye karakterer, som vi ikke tidligere har set i serien. Men det er skuespillere, tv-seerne vil kende andre steder fra, siger producer på serien, Michael Bille Frandsen, der dog endnu ikke vil afsløre præcis hvilke skuespillere, der er tale om.

Optagelserne til tredje sæson af ’Badehotellet’ begynder den 2. juni og slutter sidst i oktober i år. I alt er der afsat 70 indspilningsdage til at optage de kommende syv afsnit, som vises på TV 2 i foråret 2016.

Bliver du udvalgt som statist, følger der dog ikke en tur til Nordjylland med i pakken. 'Badehotellet' optages nemlig uden for København. Se selv forskellen på kulissen og det billede, der vises på tv, på billedet herunder.

Læs mere om hvordan du bliver statist i ’Badehotellet' under billedet.

Sådan bliver du statist

'Badehotellet' sæson 3 kommer til løbende at skulle bruge statister.

I den forbindelse laver vi et arkiv med folk, der har tid og lyst til at medvirke. Vi har ikke de specifikke datoer endnu, men vi optager i perioden fra 2. juni til 30. oktober 2015. Vi dækker evt. transportudgifter samt giver en gave for evt. medvirken. 

 • Hvis det kunne være noget, du har lyst til, skal du sende nedenstående oplysninger til badehotellet.statist@gmail.com.
 • Navn
 • Adresse
 • Mobilnummer
 • Alder
 • Højde
 • Bukse / kjole str.
 • Skjorte / trøje str.
 • Sko str.

Samt to fotos - et opdateret billede, hvor vi kan se hele din figur, og et tættere billede af dit ansigt. 

Du må også allerede nu gerne skrive en note, hvis der er perioder, hvor du ved, du ikke kan. 

Derudover, søger vi specifikt nogle drengebørn:

 • To drenge født omkring februar-marts 2015
 • To drenge født omkring april-maj 2015
 • To drenge født omkring juli-august 2015

Specifikationer der gælder alle babyerne:

 • Mål: ca. 50 cm lang.
 • Sted: Optagelserne foregår i Albertslund.
 • Periode: Forælderen og baby skal medvirke cirka 1-5 dage, men intet er fast endnu.
 • Der vil være et mindre honorar for denne medvirken.