TV

Natholdet kommer med beviset: TV 2 er ikke Fox News

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

De populære TV 2 News-værter Janni Pedersen og Lasse Sjørslev var på besøg hos Anders Breinholt i Natholdet, og i lyset af valgkampen skulle værterne redegøre for, hvem TV 2 holder med i dansk politik.

DR bliver ofte beskyldt for at holde med rød blok i dansk politik, mens TV 2 får at vide, at den hælder mere til de blå.

Anders Breinholt viste derefter et sammenklip fra topduellen på TV 2 mellem statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, hvor TV 2-vært Poul Erik Skammelsen konstant afbryder blå bloks statsministerkandidat.

Ifølge Politiken blev Venstre-formanden afbrudt 28 gange af Poul Erik Skammelsen, der til sammenligning kun afbrød statsministeren 13 gange.  

- Nu skal vi være ræv-røde, joker Janni Pedersen, der dog understeger, at journalister som udgangspunkt er neutrale.

- Når vi sætter os ind (i studiet, red.), er alt, hvad vi selv føler, tænker og stemmer fuldstændigt parkeret, forsikrer Janni Pedersen.

Efter ’Topmødet’ mellem de to statsministerkandidater klagede omkring 115 seere til TV 2. Ifølge Seernes Redaktør var der dog ikke tale om en forskelsbehandling af de to partiformænd. Han har også talt op i debatten, og ifølge hans opgørelse bliver de to partiformænd afbrudt henholdsvis 60 og 62 gange, altså stort set lige mange gange.

Lasse Sjørslev fortæller, at TV 2 dagligt bliver beskyldt for at være både rød og blå.

- Rollen, som Poul Erik har med at være ordstyrer på sådan en duel, er ikke supernem. Det er øretævernes holdeplads, uanset hvordan du gør, siger Lasse Sjørslev.

Du kan klippet øverst i artiklen.

Og husk, at du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Se de seneste tv-bøffer med Janni og Lasse herunder:

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.