TV

Her får følelserne frit løb i 'Landmand søger kærlighed'

Se snigpremieren på 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play

I det ottende og næstsidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' får følelserne for alvor frit løb, når landmændene hver især skal vælge den ene kvinde, som de vil invitere på en romantisk weekend til København.

For den følsomme Heidi, som i forvejen har let til tårer, bliver situationen alt for overvældende, da hun sidder sammen med Sigrid ved køkkenbordet på gården i Fredericia og venter på, at Ole skal træffe sit endelige valg.

- Jeg har lige brug for en pause, lyder det grådkvalt fra Heidi, som skynder sig at fortrække ud på badeværelset, før hun bryder helt sammen. Så Ole må ud for at trøste hende. Se videoklip øverst.

Begge kvinder har varme følelser for Ole

43-årige Ole er så heldigt stillet, at begge de kvinder, som er tilbage i feltet af bejlere, 40-årige Heidi og 34-årige Sigrid, har varme følelser for ham. Men samtidig synes han, det er utroligt svært at skulle vælge imellem dem.

- Jeg ved, at jeg vil komme til at knuse en person, som har åbnet sig meget for mig. Jeg har det rigtig, rigtig skidt med det, siger Ole til kameraet i aftenens næstsidste afsnit, hvor afgørelsen skal falde.

Han fortæller også, at han har både plusser og minusser i "regnskabet" for begge kvinder, men at han i sidste ende må følge sit hjerte.

Anders står uden kvinder

For 27-årige Anders i Jordrup ved Kolding er situationen noget anderledes end for de øvrige fire landmænd. Han har nemlig ingen  bejlere tilbage. De to sidste, Lone og Trine, forlod gården, da Anders blev vred over, at ingen af dem ville med på romantisk weekend i København.

- Jeg er sindssygt forelsket i Trine, men det er hun ikke i mig, og det bliver hun aldrig, sagde han trist i det foregående afsnit, hvor også Lone valgte at trække sig, fordi hun ikke ville være Anders' andet valg. Se videoklip nedenfor.

Siden den uheldige episode har Anders imidlertid glattet ud med begge kvinder og inviteret dem med til traktortræk for i stedet at indlede et venskab med dem. Hvordan det spænder af, kan du se i onsdagens afsnit.

Se ottende og næstsidste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' onsdag kl. 20.00 på TV 2 - eller lige nu på TV 2 Play