TV

Cecilie: Nu er jeg flyttet sammen med Anders

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY.

Den helt store overraskelse i sæsonafslutningen af 'Landmand søger kærlighed' er, at Anders og Cecilie finder sammen igen. Cecilie blev ellers valgt fra af Anders i tredje afsnit, som du kan se i klippet ovenfor.

Cecilie: Han have potentiale

Men efter Anders i syvende afsnit blev forladt af både Lone og Trine, fordi ingen af dem ville med ham på romantisk weekend i København, tager han en drastisk beslutning.

Han tager kontakt til Cecilie, og det viser sig at være en god beslutning, for Cecilie takker ja til at genoptage kontakten.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fra start syntes, han virkede som en god fyr. Vi lærte ikke rigtig hinanden at kende i løbet af de få dage, vi havde sammen i Kolding, så derfor giver jeg det en chance mere. Han havde et godt potentiale, fortæller Cecilie til TV 2.

Er flyttet sammen

Den dag i dag - knap et år efter optagelserne - er Cecilie og Anders stadig sammen. Ja, faktisk er Cecilie flyttet sammen med Anders.

- Vi er stadig kærester og bor sammen, fortæller Cecilie

Det betyder, at Cecilie har satset så meget på kærligheden, at hun er flyttet fra Sjælland til Jylland. 

- Det er et stort skridt for mig. Der er stor forskel på Sjælland og Jylland. Der er meget mere ro her, og jyderne er meget anderledes. Det har Anders og jeg snakket meget om, siger hun.

Hvad fremtiden byder på for parret, står endnu hen i det uvisse.

- Vi har talt om børn og bryllup, men det har mest været i sjov. Det er ikke på tapetet lige nu, fortælle Cecilie grinende.

Anders

Anders er 27 år og bor i Jordrup ved Kolding. Han har været single i fire år, men håber på, at lykken vender, så han kan få den familie, han drømmer om. Jobbet fylder meget i Anders' liv, og han vil gerne finde en pige, der går lige så meget op i sit arbejde, som han selv gør.