TV

Komiker Anbefaler: Anders Fjelsted

Vi har fået Anders Fjelsteds varmeste comedy-anbefalinger i hænderne, og de kommer her:

Heino i hegnet

Fre., 28. august 2015, 20:30, Bastarden (2.sal), Huset-KBH Fre., 04. september 2015, 21:30, MusikCaféen (3.sal), Huset-KBH Jeg har altid været fan af Heino Hansen. Han er den slags komiker, der får mig til at grine hver gang. Også selvom jeg har hørt jokes'ne flere gange før. Der er noget særligt over hans bøvede levering der lidt skjuler, hvor knivskarp han er. Hans sæt til årets DM-finale har kun forstærket min overbevisning. Her laver han et benspænd for sig selv, at den mere underholdende slags. Han vil drikke sig fuld under showet. Og publikum skal drikke med i solidaritet. Jeg kan ikke se, hvordan det ikke skulle blive fantastisk?

Dan Andersen finder kærligheden  Lør., 29. august 2015, 20:00, MusikCaféen (3.sal), Huset-KBH Tir., 01. september 2015, 18:00, MusikCaféen (3.sal), Huset-KBH Dan Andersen har været en god ven i mange år. Helt tilbage fra før han begyndte at bruge guitar på scenen. Vi skal på klubtour rundt i landet i september. Så jeg ville være en tarvelig skid, hvis jeg ikke lige anbefalede folk at se dette one-man show, han laver lige inden. Men selv hvis han var en dum idiot, som jeg aldrig skulle optræde sammen med, ville jeg anbefale ham. Han har også noget fjoget over sig, og leverer sine livsbetragtninger med en vis barnlighed. Og den slags sætter jeg pris på. Når han så krydrer det hele med at være super god til ikke at kunne synge og spille klassiske hits med egne tekster til, så tror jeg på, der er en formidabel aften i vente.

Comedy Quizzen

31. August, 1. 2. 3. September kl. 18 - Vinterhaven, Huset-KBH Da jeg selv elsker at lege quizmaster, og ofte har stået for fodboldquizzen til fodboldholdets afslutningsfest, irriterer det mig super meget, at jeg ikke fik denne idé. En quiz om komikerne. Quiz og spørgsmål er en fed måde at levere sjov info om komikere på. Og både Steen Molzen og Frederik Rosgaard er nogle sjove fyre. Så der er god grund til at tro, det nok skal blive både morsomt og lærerigt. Jeg kan allerede nu give et lille hint, til jer der overvejer at deltage. Hvis et af spørgsmålene lyder: "Hvilken komiker har været ungdomsverdensmester i at udstille hunde?" Så tænk på mig ;-)