TV

Komiker Anbefaler: Jacob Tingleff

Den næste komiker, som har givet os kvalificerede anbefalinger til Zulu Comedy Festival, hedder Jacob Tingleff. Tingleff er nomineret til Årets Komiker, ved dette års Zulu Comedy Galla, for sit seneste onemanshow, Ulige Uger, og så er han bare en decideret kompetent comedy-man. Hans anbefalinger kommer her:

Frank Hvam i Huset

Man. 31. august 2015, 21:30, 1.SAL, Huset-KBH

Jeg vil gerne anbefale Frank Hvam på Huset. Dels er Frank enormt morsom, dels nyder jeg altid at se ham live og dels tror jeg at han stadig ikke har toppet som stand-upper. NEMLIG, du hørte det fra mig først: Hvam-aktien kommer til at stige yderligere, og jeg vil gerne være der når det sker.

Jakob Svendsens "Næste(n)kærlighed"

Lør., 29. august 2015, 21:30, 1.SAL, Huset-KBH Fre., 04. september 2015, 19:30, 1.SAL, Huset-KBH

Jeg vil også anbefale Jakob Svendsens testshow "Næste(n)kærlighed.” Jakob er ikke bare morsom og tænksom, han vover også at kalde sig “kristen" i en branche, hvor netop dét er at gå over grænsen for, hvad man kan tillade sig at sige, hvis man gerne vil bevare kollegernes respekt. Jakob har dog stadig min respekt, fordi han er en oprigtig komiker med noget på hjerte. 

Kasper Gross & Jonas Mogensens "Et stand-up show"

Tor., 03. september 2015, 20:30, Bastarden ( 2.sal), Huset-KBH Fre., 04. september 2015, 18:00, MusikCaféen (3.sal), Huset-KBH Lør., 05. september 2015, 20:30, Bastarden ( 2.sal), Huset-KBH

Slutteligt vil jeg anbefale “Et stand-up show” med Jonas Mogensen og Kasper Gross. Kasper har jeg efterhånden set optræde en del gange, og hver gang har han været forrygende god. Jonas har jeg aldrig set optræde, men jeg har holdt møde med ham én gang og han fremstod begavet. Og her kommer så grunden til at jeg kan anbefale ham ubeset: En begavet komiker ville aldrig lave dobbelt-show med Kasper Gross, medmindre han virkelig har noget at byde på.