TV

Komiker Anbefaler: Anders Grau

Anders Grau er den næste komiker i rækken, der anbefaler shows. Han optræder ikke selv live i år under festivalen, men er alligevel drønaktuel med sit onemanshow, Bekymringsfabler, som får TV-premiere på TV 2 Zulu d. 1. september.

Djøf med løgn II

Zulu Canal Tours ­- Den Korte Radioavis 

Canal Tours, Ved Stranden 28. + 30. August, 1. 2. Og 4. September kl. 18.30 Den Korte Radioavis er ganske enkelt det sjoveste aktualitetssatire jeg har hørt eller set. Og jeg håber og tror Kirsten Birgit kan fortælle mange personlige og lettere chokerende anekdoter om mange af Københavns attraktioner.

Comedy Quizzen

Vinterhaven, Huset-KBH, d. 31. August, 1. 2. 3. September kl. 18 (Fri Entre) Her bliver der god mulighed for at nørde igennem med dansk comedy. Jeg håber på en masse hyggelige historier man har hørt før, lidt for interne komiker-referencer og ny, overraskende comedyviden.