SJIT Happens caster ny beboer blandt seriens fans

I fjerde sæson af SJIT Happens, flytter en ny pige ind i det lille kollektiv på Nørrebro. TV 2 Zulu og produktionsselskabet Mastiff inviterede derfor fans af serien til at deltage i åben casting for at se, om det nyeste skud på stammen kan findes blandt dem, der knuselsker serien allermest.

Søgte piger via Facebook

Opslaget på seriens Facebookside resulterede i over 400 tilmeldinger og mundede ud i, at over 180 piger blev inviteret til casting, der forløb over to dage. Hver pige skulle improvisere over for en skuespiller og som caster Lene Paaske nævner i videoen ovenfor, er de meget åbne omkring, hvilken slags pige, de ender ud med at vælge.

Den nye sæson af SJIT Happens forventes at få premiere i foråret 2016 og hvem den nye pige mon bliver, må vi jo så desværre vente lidt endnu med at løfte sløret for!