Lilholt synger 'Tomgang'. Her bliver Shaka rørt

Se 'Toppen af poppen' på TV 2 PLAY

Stine Bramsen, Shaka Loveless, Sebastian, Lars Lilholt, Isam B, Oh land og Mattias Kolstrup fra Dúné har kastet sig over fortolkninger af hinandens sange i programmet 'Toppen af poppen', der rullede over skærmen på TV 2 første gang søndag aften. 

I første afsnit var det reggae-sangeren Shaka Loveless, der skulle have fortolket sine hits af de resterende seks musikere, og der var især én musiker, der rørte ham. 

- Det hele gjorde stort indtryk på mig, men det var vildt med den countryversion af ’Tomgang’ som Lilholt lavede, for dengang jeg skrev den, var den faktisk også tænkt lidt mere country. Jeg synes, det var meget rørende. Især når det er en, der er så meget ældre end mig, der synger den, fortæller den 31-årige sanger.

Loveless' bedstefar lærte Lilholt violinspil 

Sangen fik ekstra stor betydning, da den 62-årige Lars Lilholt begyndte med at hive en violin frem og afslørede, at det var Shaka Loveless' bedstefar, der lærte Lilholt at spille på violinen. 

- Min bedstefar havde undervist ham, det anede jeg ikke. Det gør det meget større. Men min bedstefar var højskoleforstander, så jeg møder faktisk mange, der har kendt ham, fortæller Shaka Loveless.

Det var med hittet 'Tomgang', at Shaka Loveless fik sit helt store gennembrud i 2012, siden da har han haft en række hits blandt andet 'Ikke mere tid tilbage', som Mattias Kolstrup fra bandet Dúné giver sit bud på i løbet af aftenen. 

Hør det her:

Følg 'Toppen af poppen' på sociale medier

Få de seneste nyheder, interviews og billeder fra 'Toppen af Poppen på Facebook her.