Zulu Comedy Galla: Bjerg og Citybois udgiver ekstrem tidlig julesang

Se Zulu Comedy Galla på TV 2 PLAY

Det er stadigvæk sommer, og der er stadigvæk knapt fire måneder til juleaften, men det har ikke forhindret en meget overraskende trio i at udgive, hvad der nok kan kaldes verdenshistoriens tidligst lancerede julesang.

I anledning af Zulu Comedy Galla, der vises på TV 2 ZULU kl. 20.15 søndag aften, har aftenens vært Rasmus Bjerg nemlig lavet et vaskeægte julehit med ingen ringere end Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, bedre kendt som X-Factor fænomenet Citybois.

Sangen har meget passende fået titlen ”En rigtig drengejul”, og hvad sådan en helt præcist går ud på, kan du blive klogere på ved at høre og se videoen i klippet ovenfor. Men vi kan vist godt afsløre, at kvinder er forment adgang.

Se videoen i klippet ovenfor.

Foruden en række underholdende indslag, blev der traditionen tro også uddelt flere priser ved aftenens Galla-show. Kims Talentpris og en præmie på 100.000 kroner gik i år til komikeren Jonas Mogensen, der har indtil flere shows på programmet til dette års Zulu Comedy Festival.  Og så løb Christian Fuhlendorff med prisen som Årets Komiker for sit show ’For at gøre en kort historie lang’ og radioprogrammet ’Ghandi på P3’.

Sidst fik Casper Christensen den fornemme Ærespris for sit lange og ikke mindst succesfulde arbejde i den danske Comedy-branche.

Zulu Comedy Galla er som sædvanlig startskuddet på årets store Zulu Comedy Festival, hvor du har mulighed for at se et hav af stand-up shows i både København og Aarhus. Du kan se Festival-programmet i faktaboksen.