TV

Ukulele-Hanne fortolker L.O.Cs kæmpehit.

Den yndige Hanne Katrine Rasmussen, også kendt som "Ukulele-Hanne" besøgte GO' Morgen Danmark, for at give en lille smagsprøve på hendes talent, som hun optræder med under Zulu Comedy Festival. 

Ukulule-Hanne lærte at spille på den lille firstrengede guitar, da hun spillede i et band hvor præmissen var, at spille på instrumenter som de ikke kunne finde ud af. Siden da har hun fundet på, at fortolke hardcore danske hiphop tekster der mildest talt får en anden lyd, når den hårdtpumpende bass skiftes ud med en sydhavsagtig guitarklang og en fløjlsblød kvindestemme.   

I klippet herunder kan du se Ukulele-Hanne fortolke L.O.Cs hit "Slik"   

Du kan i øvrigt opleve Ukulele-Hanne med hendes show "UKU-H er i huset" på Zulu Comedy Festival. Hendes første show er allerede udsolgt, men det er stadig muligt at købe billetter til showet den 03. september 2015, 21:30, MusikCaféen (3.sal)