Zulu Comedy Galla

Her sviner to små piger hele Danmarks komiker-elite

Se Zulu Comedy Galla på TV 2 PLAY

- Jeg har aldrig set så mange komikere, siden sidst jeg var på Tinder!

Sådan lød indgangsreplikken fra 12-årige Emma - med henvisning til tidens populære dating-app - da hun torsdag aften foran et målløst publikum i Operahuset i København begyndte at svine hele den samlede danske komiker-elite, som traditionen tro sad på de forreste rækker til 'Zulu Comedy Galla'.

- Der er mange, der siger, at Lasse Rimmer er blevet lidt gammel, og han ikke længere kan ramme Zulu-målgruppen. Men han rammer den faktisk hver aften, har jeg læst..., lød det knastørt og med en flabet latter fra den frygtløse præ-teenager, som selvfølgelig hentydede til Rimmers forhold til den 23 år yngre politiker Nikita Klæstrup.

Herefter fortsatte Emma med en lang perlerække af mere eller mindre lumre beskyldninger mod den etablerede komikerstab. Se videoklip øverst.

Lillesøster går kold på scenen

Selv om det ikke var alle komikerne, der tog Emmas stikpiller lige pænt, fik hun hurtigt erobret resten af den propfyldte operasal, der grinede næsten endnu højere af hende end af hendes fuldvoksne stand up-kolleger.

Og da stemningen var allermest løssluppen, trådte en endnu yngre repræsentant for kvindekønnet ind på scenen.

- Apropos lille, I skal da også hilse på min lillesøster, Maria, præsenterede Emma, da en trunte i strutskørt stillede sig op ved siden af hende.

Otteårige Maria var dog ikke helt så tryg ved situationen og stod lamslået og tavs i et minuts tid, hvor hun bare stirrede ud på publikum. Tilsyneladende var hun gået helt kold.

Lige indtil hun pludselig brød tavsheden med en benhård pointe:

- Hva' så!? Kunne I lide min Simon Talbot-parodi?, råbte hun triumferende - med tyk hentydning til Talbots uheldige episode under forårets 'Smid tøjet'-show, hvor han pludselig ikke kunne huske sine jokes og måtte ud i kulissen for at hente hjælp.

I videoklippet øverst kan du se uddrag af Emma og Marias stand up-show. Resten kan du se, når 'Zulu Comedy Galla' sendes på tv.

'Zulu Comedy Galla' genudsendes lørdag d. 12. august kl. 21.15 på TV 2 - du kan også se det lige nu på TV 2 PLAY

Se endnu et klip fra Zulu Comedy Galla herunder: