Vild med dans

Konkurrence: Vind billetter til 'Vild med dans'

Vi har reserveret to pladser i 'Vild med dans'-studiet, og hver uge giver vi to festlige fans chancen for at komme ind og følge Danmarks modigste dansere på tætteste hold. Hvis du vil være så heldig at få fingrene i de to billetter, så skal du deltage i 'Vild med dans'' ugekonkurrence på Facebook eller Instagram.

Om konkurrencen

For at være med i konkurrencen skal du løse en lille fotoopgave. Du skal tage et festligt billede af dig selv sammen med den person, der sammen med dig skal med til 'Vild med dans'-festen, og uploade det i tråden på konkurrence-opslaget på Facebook eller på Instagram med det angivne hashtag (du skal have åben profil på Instagram, så vi kan se dit billede).

Her kommer der så et lille benspænd: I skal tage et billede inden for et bestemt tema, og hver uge skifter vi temaet.

Vi afslører ugens tema på Facebook-siden hver fredag klokken 12 og finder ugens vinderbillede hver mandag klokken 12. Se mere om konkurrencen og hvordan du deltager på 'Vild med dans'' Facebook-side her.

Tema uge 9: Løft

Vinderen blev: Helle Andersen

Tema uge 8: Knæk Cancer-blomsten

Vinderen blev:Christina Greisgaard Larsen

Tema uge 7: Liv og optimisme

Vinderen blev:Lena Liedecke

Tema uge 6: Skæg

Vinderen blev:Freja Popp

Tema uge 5: Latin Fever

Vinderen blev:Rikke Hundebøl Christiansen

Tema uge 4: Glitter

Vinderen blev:  Karen Schou Hammerum

Tema uge 3: Britt Bendixen

Vinderen blev: Monica Linton

Tema uge 2: Farver

Vinderen blev:Matilde Wärnstróm Frederiksen

Tema uge 1: Fest

Vinderen blev: Mette Grundt Ulbæk Andersen.

Konkurrenceregler

I perioden 4. september til den 23. november 2015 afholdes der ugentligt en konkurrence på 'Vild med dans'' Facebook-side. Der afholdes i alt 12 ugekonkurrencer i perioden. 

Hver ugekonkurrence løber fra fredag klokken 12 og til den efterfølgende mandag klokken 12 (Varighed: 72 timer).

Konkurrencen annonceres i et Facebook-post, hvor ugens tema defineres. 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal man tage et billede af sig selv sammen med én anden person inden for ugens aktuelle tema og enten uploade det i Facebook-postens kommentartråd eller uploade det til Instagram med ugens temahashtag, ex #VMDfarver hvis ugens tema er "Farver" eller #VMDglitter, hvis ugens tema er "Glitter" og så fremdeles.

'Vild med dans'' social team vælger ét billede blandt den samlede pulje af festlige og kreative billeder, der er delt i Facebook-tråden og på det aktuelle temahashtag.

Præmie

Ejeren af det udvalgte billede vinder to publikumsbilletter til den førstkommende fredag aftens 'Vild med dans'-show. 

Vinderen får desuden to goodiebags med chokolade fra Marabou og keramik fra Kähler til en samlet værdi af 299,95 DKK per goodiebag, Disse udleveres fredag aften i forbindelse med showet.

Præmierne kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.

I konkurrencen udloddes der i perioden 1x2 billetter hver uge i 12 uger (total: 24 billetter) samt 12 x 2 goodiebags (totalværdi 3.599,40 DKK). Vinderne skal opgive deres præmie til Skat.

Transport til og fra 'Vild med dans'-showet i København er ikke inkluderet i præmien.

Sådan kontaktes vinderen

Vinderne bliver tagget direkte i Facebook-tråden på 'Vild med dans'' Facebook-side eller i en kommentar på vedkommendes Instagram-billede, hvor de vil blive bedt om at sende navn, adresse, e-mail, telefonnummer og fødselsdato til en e-mail til en TV 2-ansat. 

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med adresseoplysninger inden for 24 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. Præmien – to billetter til showet - sendes per email til vinderen.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 DANMARK A/S forbeholder sig retten til at anvende dit bidrag i andre sammenhænge på 'Vild med dans'' Facebook-side og på tv2.dk. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du også, at vi offentliggør og "tagger" dit navn, og kontakter dig fra 'Vild med dans'' Facebook-side.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV Konkurrencer på 'Vild med dans'' Facebook-side er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook.

Personlige oplysninger, du giver til 'Vild med dans'' Facebook-side, giver du til TV 2 DANMARK A/S, og ikke til Facebook. Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderne af 'Vild med dans'' konkurrencer. 

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S, Mastiff og medlemmer af disse ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen. Du skal være mindst 12 år og bosiddende i Danmark for at deltage. 

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.