Vild med dans

Sami Darr og Rasmus Jarlov ramte bunden: Nu kan det kun gå én vej

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

I 'Vild med dans'' første 11 sæsoner er der kun sket én gang, at et par har fået minimumskarakteren 4 af dommerne – altså ét point fra hver dommer. Det var, da Allan Simonsen og Sofie Kruuse dansede tango for to år siden.

Men fredag aften måtte hele to par så tage til takke med den ærgerlige karakter, nemlig den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov med partneren Mille Funk og skuespilleren Sami Darr, der danser med Patricia Tjørnelund.

Sami Darr forsøgte at tage sit 4-tal med oprejst pande, da TV 2 mødte ham og Patricia Tjørnelund, efter kameraerne var slukkede fredag aften.

- Jeg troede først, det var 1.111 point, men så fandt jeg ud af, det var fire et-taller. Nu kan det kun gå én vej, sagde han med et smil.

Jarlov overvældet, men klar til revanche

Det samme tænkte Rasmus Jarlov, som på trods af at være lidt skuffet også var afklaret med den hårde karakter.

- Jeg ramte ikke helt formen, og der er mulighed for at gøre det bedre i næste runde. Jeg var meget nervøs, må jeg indrømme. Jeg synes, det var overvældende at stå på sådan en scene på den måde, og det påvirkede mig en del, sagde Rasmus Jarlov, der sammen med partneren Mille Funk vil bruge den kommende uge på især at øve på det tekniske, som var det, dommerne talte mest om.

Læs også: Kom med til 'Vild med dans'-finalen

- Og så skal der stadig løsnes op i Rasmus' krop. Vi har tænkt os at give den max gas, sagde Mille Funk.

Ingen par blev stemt ud i fredagens premiereprogram, og alt er derfor fortsat helt åbent, når danserne indtager gulvet igen på fredag. Dommernes point og seernes stemmer fra fredag bliver overført til den kommende fredag, og først når danserne har danset deres anden dans, ryger to par i omdans og ét par helt ud af konkurrencen.

Se interviewet med Sami Darr og Patricia Tjørnelund i videoen øverst og interviewet med Rasmus Jarlov og Mille Funk herunder. Nederst kan du se oversigten over hvilke par, der har fået de laveste karakter i 'Vild med dans'' historie.

ParDansKaraktererI alt

Dommernes point i program 1

 • James Sampson og Mie Moltke: 20 point
 • Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard 16 point
 • Søs Egelind og Mads Vad: 15 point
 • Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen: 12 point
 • John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt: 10 point
 • Patrick Berdino og Jenna Bagge: 10 point
 • Katrine Fruelund og Aslak Amtrup: 9 point
 • Karen Mukupa og Michael Olesen: 8 point
 • Sharin Foo og Frederik Nonnemann: 7 point
 • Chris Christoffersen og Luise Crone Dons: 6 point
 • Rasmus Jarlov og MIlle Funk: 4 point
 • Sami Darr og Patricia Tjørnelund: 4 point