Vild med dans

'Vild med dans'-premiere slår otte år gammel rekord

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

De danske tv-seere kan slet ikke få nok af 'Vild med dans'. Det viser Gallups seertal fra fredag aften.

Således så mere end hver anden danske tv-seer - 54 procent - der havde tændt for tv'et fredag aften, med, da Sarah Grünewald og Claus Elming styrede premieren, og årets 12 dansepar viste deres kunnen på dansegulvet. Ikke siden 2007 har så stor en procentdel af tv-seerne fulgt en premiere på 'Vild med dans'.

I alt fulgte 1.116.000 danskere i gennemsnit med fredag aften, og hele 1,2 millioner danskere havde tændt for TV 2, da seertallet var på sit højeste fredag aften.

Ikke siden VM i herrehåndbold og tv-serien 'Badehotellet' i begyndelsen af året har et TV 2-program opnået så høje seertal.

'Vild med dans' havde ydermere mere end dobbelt så mange seere som DR's quizprogram 'Versus', der blev sendt i samme tidsrum og opnåede et seertal på 532.000.

En stor, varm fredagsforening

Underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen, glæder sig over, at programmet i sin 12. sæson stadig er et program, som danskerne kan samles om.

Læs også: Overvældet James Sampson om førsteplads: Jeg husker ingenting

- Vi er så glade for den store opbakning, seerne gav premieren på 'Vild med dans' i fredags. Ikke bare på tv, men også på tv2.dk, Facebook, Twitter og Instagram var det tydeligt at se, at danskerne er glade for, at deres 'Vild med dans' er tilbage. Og for de 12 par på gulvet var opbakningen på alle platforme overvældende. 'Vild med dans' er ikke bare et tv-program – det er en stor, varm fredagsforening, som alle kan være med i, og det er præcis derfor, vi sender det, siger Gitte Madsen til TV 2.

Finaleshowet udsolgt

Nyheden kommer samme dag, som billetterne til den store 'Vild med dans'-finale i Forum Horsens den 27. november, blev sat til salg. 

Allerede mandag middag kunne Billetlugen melde udsolgt, men de cirka 3.000, der sikrede sig en billet til finaleshowet, har noget at se frem til, lover underholdningschef Gitte Madsen.

Læs også: Sami Darr og Rasmus Jarlov ramte bunden: Nu kan det kun gå én vej

- Det er overvældende at se, hvor hurtigt vi solgte alle billetter til vores finale. Vi garanterer et fantastisk show og glæder os til at give vores gæster et kæmpe show for pengene, siger hun.

Lykkedes det dig ikke at få fingrene i en billet til finalen, så har du stadig mulighed for at deltage i TV 2's ugekonkurrence, hvor der hver uge er to billetter til showet fredag aften på højkant. Læs mere og deltag i konkurrencen her.

I videoen øverst kan du se eller gense James Sampson og Mie Moltke i en cha-cha-cha, som var den dans, dommerne syntes beds om i premiereprogrammet. Hele 20 point opnåede parret for dansen.

Vild med dans i TAL

11
sæsoner
158shows
114par
20kategorier6værter7dommere
792danse1020min. på dansegulvet
1. 686. 00seere har de haft i snit

Dommernes point i program 1

 • James Sampson og Mie Moltke: 20 point
 • Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard 16 point
 • Søs Egelind og Mads Vad: 15 point
 • Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen: 12 point
 • John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt: 10 point
 • Patrick Berdino og Jenna Bagge: 10 point
 • Katrine Fruelund og Aslak Amtrup: 9 point
 • Karen Mukupa og Michael Olesen: 8 point
 • Sharin Foo og Frederik Nonnemann: 7 point
 • Chris Christoffersen og Luise Crone Dons: 6 point
 • Rasmus Jarlov og MIlle Funk: 4 point
 • Sami Darr og Patricia Tjørnelund: 4 point