Vild med dans

Jenna har lovet Patrick vildt stunt: Jeg tænkte mig ikke om

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

De er søde som sukkerknalder, danseparret Patrick Berdino og Jenna Bagge. 

Det beviste de i den grad sidste fredag, hvor de fik rosende ord fra dommerne for deres yndefulde vals, og Britt Bendixen mente blandt andet, at de måtte have stået modeller til det par, der er "på toppen af kransekagen ved bryllupper."

Se Patrick Berdino og Jenna Bagges vals i videoen ovenfor.

Men fredag aften, hvor årets laveste par skal have fut i fødderne i den hurtige jive, bliver der skruet op for dramaet, når cirkusartisten Patrick Berdino i bogstaveligste forstand skal kaste rundt med sin partner i slutningen af deres dans.

- Jeg tænkte mig ikke om, da jeg kom til at sige, at han kunne få de sidste 10-15 sekunder af vores jive til at lave noget af det, han er god til, og som jeg slet ikke kan. Jeg synes, han skal have lov til at vise, hvem han er. Men det skulle jeg aldrig have sagt, siger Jenna Bagge med et grin til TV 2.

Ingen kommer til skade

For Patrick Berdino, som er fjerde generation af cirkusfamilien Berdino, der ejer Cirkus Arena, ernærer sig nemlig som akrobat og er ikke bange for at kaste sig ud i fysiske udfordringer. Derfor foreslog han i første omgang, at han og Jenna Bagge skulle danse på heste, men heldigvis for Jenna Bagge, bliver de på gulvet. Og selvom hun er en smule betænkelig forud for aftenens stunt og fortæller, at hun får svært ved at bevare sit smil under akrobatikken, har hun intet at være bekymret over, lover Patrick Berdino hende. Næsten da.

Læs også: Patrick Berdino: Laxholm smilte til mig

- Jeg er mere bange for, at jeg vrikker om på hælene, end at jeg taber hende. I værste fald kommer hun ikke rundt, som hun skal, men så griber jeg hende bare. Så kommer det til at se dumt ud, men der er ingen, der kommer til skade. Håber jeg da, siger Patrick Berdino til TV 2.

Se Patrick Berdino lave akrobatik og forsøge at lære Jenna Bagge at jonglere i videoen her.

Hellere Jenna end far

Ugen med jive-træningen har været udfordrende for den 23-årige cirkusprins, der især de første par dage var en smule nedtrykt og ærgerlig over, at han havde svært ved at lære trinene, som er helt anderledes end dem, han lærte, da parret skulle danse vals. Men som dagene er gået, og trinene er begyndt at komme på plads, er Patrick Berdino kommet tilbage til sit vanlige glade, energiske humør. 

Læs også: Kom med backstage: Det tænker 'Vild med dans'-parrene om hinanden

- Det er godt, at vi lærer hinanden bedre og bedre at kende. Jenna har lært, at det skal helt ned på børnehavenivaeu, når hun skal forklare mig noget. Eksempelvis ved valsen måtte hun virkelig skære det ud i pap og fysisk tage fat i min fod for at forklare mig, hvor min hæl og tå sidder, siger Patrick Berdino, der fra dag ét har været glad for at have netop Jenna Bagge som underviser og partner. Blandt andet fordi hun er tålmodig og ikke helt så streng en træner, som han ellers er vant til fra sit professionelle liv.

- Der, hvor jeg kommer fra, træner man på en helt anden måde. Der er det bare helt lige på, og ligegyldigt om det er koldt eller på asfalt. Jeg har en far, der står og løfter fingeren og siger, hvad jeg skal gøre. Så derfor vil hellere vælge at træne sammen med Jenna end med min far, det er helt sikkert, siger han.

Bromance med Michael Olesen

Jenna Bagge, der deltager i 'Vild med dans' for anden gang, mener dog selv, at hun er en anelse streng over for sin partner - men også at det er nødvendigt, fordi Patrick Berdino har det med at løbe ind til de øvrige par og hygge sig, når de træner. Særligt med Karen Mukupas partner, Michael Olesen.

- Jeg er nok en lille smule dampbarn, og det er Michael måske også. Så vi kaster rundt med hinanden og har da også lavet en aftale om, at vi skal danse sammen, siger han og bliver afbrudt af en grinende Jenna Bagge.

Læs også: Rekordhøj danser udfordret: Må holde igen for Luises skyld

- Det er helt fint med Karen og mig, vi synes ikke alle de vilde ting er nødvendige. Jeg er bare glad for, at han kaster rundt med en anden end mig, siger hun.

Men fredag aften slipper Jenna Bagge altså ikke for at blive kastet rundt, når hun sammen med Patrick Berdino igen indtager Danmarks største dansegulv.

Se hvordan det går dem og de øvrige 11 par i 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.