Vild med dans

Michael Olesen om Mukupa: Dét havde jeg ikke set komme

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

Den står på store smil og masser af glæde, når sangerinden Karen Mukupa fredag aften indtager dansegulvet i 'Vild med dans' i en jive. En dans som hun selv mener, passer godt til hendes personlighed.

Hendes partner, Michael Olesen, beskriver da også Karen Mukupa som værende smilende, glad, åben og humoristisk – præcis alt det, der kendetegner jiven. Men som ugerne er gået, og Michael Olesen har lært Karen Mukupa bedre og bedre at kende, er der alligevel én ting ved den ellers så positive 42-årige sangerinde, der har overrasket ham.

- Jeg troede, Karen var meget "loose" i det og ikke ville gå så meget op i det med hæl og tå, så længe vi havde det fedt. Men der er faktisk en dyb perfektionist i hende, som meget gerne vil have, at alt det, hun gør, er rigtigt. Det havde jeg ikke troet. Hun kan pludselig lukke sig helt inde i sig selv, fordi hun er så koncentreret, hvilket jo er det modsatte af, hvordan hun ellers er. Det har vi måttet kæmpe lidt med i jiven i denne uge, siger Michael Olesen til TV 2.

Se Karen Mukupa og Michael Olesen tale om deres jive-træning og et særligt trick, de skal lave i dansen, i videoen øverst.

Fokuserer på at have det sjovt

Karen Mukupa medgiver da også selv, at hun er perfektionistisk, og at jiven derfor har været en stor udfordring for hende i forhold til valsen.

- Jeg vil jo gerne helt ud i de rigtige positioner, så hvis Michael siger "stræk tåen ud", så vil jeg virkelig gerne kunne gøre det, men jeg føler ikke, jeg kan nå det i jiven overhovedet, fordi den går så hurtigt. Den er som en summende bi, der stikker en lige i numsen, siger hun til TV 2.

Læs også: Jenna har lovet Patrick vildt stunt: Jeg tænkte mig ikke om

Trods udfordringerne i træningslokalet i denne uge er humøret hos parret højt, og Karen Mukupa har da også husket sig selv på, hvorfor hun har sagt ja til at deltage i 'Vild med dans'.

- Det er jo fordi, jeg vil have det sjovt, ikke fordi det hele skal være så alvorligt. Så jeg forsøger at fokusere på at have det sjovt og lære nogle nye danse – og jeg giver ikke op. Tværtimod. Sådan er det også med min musik; får jeg en dårlig anmeldelse, så skal de eddermaneme se næste gang, siger Karen Mukupa med et grin.

Læs også: Se statistikken: Her er den strengeste dommer i 'Vild med dans'

Se Karen Mukupa og Michael Olesen og de øvrige 11 par slå sig løs i jive, tango, salsa og wienervals i 'Vild med dans' klokken 20 på TV 2.

I videoen herunder kan du se eller gense parrets vals fra sidste uge, som blev belønnet med otte point af dommerne.