TV

Stephania Potalivo kæmper sig på gulvet i aften

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

For få dage siden kunne hun slet ikke bevæge kroppen, men fredag aften går den 28-årige skuespillerinde Stephania Potalivo efter en hård uge så alligevel på dansegulvet i 'Vild med dans'.

Helt indtil torsdag aften var der ellers fortsat tvivl om, hvorvidt hun kunne fortsætte i programmet, eller om hun blev nødt til at trække sig på grund af de fibersprængninger mellem ribbenene, hun fik konstateret efter premiereprogrammet i sidste uge.

Men fredag eftermiddag melder hun sig sammen med partneren Morten Kjeldgaard klar til kamp og salsa - dog ikke i en optimal forfatning.

- Det største er, at vi overhovedet er her, og at vi kommer på gulvet i aften. Jeg bliver tappet ind og tager også noget smertestillende, inden jeg går på. Jeg er bare glad for, at vi danser sammen, og at vi har hinanden. Så må jeg prøve at lægge alt det udenom fra mig, siger Stephania Potalivo til TV 2.

Ingen løft og tricks

Hver dag i ugens løb har Stephania Potalivo modtaget behandling, som har gjort, at hun gradvist har fået det bedre. Torsdag aften forsøgte hun for første gang at bevæge sig, men ellers har hendes træning primært bestået i at ligge på langs og se Morten Kjeldgaards hjemmevideoer, hvor han viser parrets koreografi. En koreografi som i løbet af ugen har fået fjernet halvdelen af det indhold, Morten Kjeldgaard oprindeligt havde udtænkt.

Læs også: Potalivo: Ubehageligt at se vores træning - nu er jeg stolt

- Der bliver ingen løft eller nogle tricks overhovedet, det går ikke. Så det bliver helt basic og nede på gulvet. Men forhåbentlig stadig farverigt og festligt, siger Morten Kjeldgaard til TV 2.

Selvom koreografien altså er blevet forsimplet, er Stephania Potalivo stadig bekymret for, om hun overhovedet kan huske sine trin, når det fredag aften gælder foran de fire dommere og hele tv-Danmark.

Læs også: Fuld knald på: Det skal parrene danse fredag aften

- Det er klart en udfordring at skulle huske koreografien. Den er slet ikke inde under huden på mig overhovedet. Men vi har aftalt, at hvis jeg kommer til at gøre noget forkert, så må jeg ikke gå ned over det, men bare fortsætte og være glad alligevel, siger Stephania Potalivo. 

Se Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard samt de 11 andre par i 'Vild med dans' fredag aften klokken 20 på TV 2.