TV

Ude af 'Vild med dans': Nu vil Sami lære at synge

SE VILD MED DANS PÅ TV 2 PLAY

Årets første farvel i 'Vild med dans' gik til Sami Darr og Patricia Tjørnelund.

Det ærgrede selvfølgelig parret, at de måtte tage den hårde tur igennem omdans - mod Katrine og Aslak - og helt ud af dansedysten.

- Det er en underlig følelse. Jeg er helt i ekstase af dansen. Adrenalinen har været helt på toppen. Det har været en fornøjelse at lære danseverdenen at kende. Men jeg ville ønske, jeg kunne have nået at lære lidt mere og bevist, at jeg godt kunne have gjort det bedre, fortæller 'Tomgang'-skuespilleren Sami Darr til TV 2 kort efter udsendelsen.

Vil danse - og synge

Han glæder sig dog over, at han nåede at lære en masse på den korte tid, han havde i programmet. For eksempel kan du nu invitere ham ud på diskotekets dansegulv.

- Nu kan jeg danse. Jeg har altid været den generte type, der sad på diskoteket og ikke turde gå ud og danse.

- Jeg synes, det er en flot form for kunst. Det er en ny verden, der har åbnet sig for mig. Og en dag kunne jeg tænke mig at lære at synge – nu har jeg i det mindste lært at høre takter.

Ville have mere opmærksomhed

Det gik da også hurtigt fremad for Sami Darr og hans partner Patricia Tjørnelund, der var med i 'Vild med dans' som professionel danser for første gang. I sidste uges dans fik de fire point, men anden og sidste dans mere end fordoblede dommerne karakteren og kom op på ni.

Det var altså ikke kun dansen, den var gal med, og Patricia mener også, de kunne have gjort det bedre med at gøre opmærksom på sig selv - blandt andet gennem sociale medier.

- Det er selvfølgelig hårdt. Men det handler også om at være god til at komme ud til de folk, der sidder derude. Og der må vi erkende, at der har vi ikke været helt så gode.

- Vi ville gerne fortsætte, men vi kan ikke gøre noget ved det.

Vil du se lidt mere til Sami og Patricia, er de gæster i 'Go' morgen Danmark' lørdag klokken 9.30.

Gense Sami og Patricias omdans i klippet her:

T2Toolbox embed