TV

Se Pilmarks trylle-tale: Her forvandler han surhed til kærlighed

- Jeg er blevet bedt af Danmarks Radio og TV 2 om at komme med et underholdende indslag. Den er hård sådan en aften som i aften.

Sådan lagde Søren Pilmark ud, da han søndag aften stod på scenen til det store indsamlingsshow til fordel for de over 7,5 mio. syriske flygtninge. 

Søren Pilmark forklarede, at det havde været svært at finde på noget underholdende at sige, fordi showet handlede om den ulykkelige situation i Syrien. 

Delte meninger

Søren havde valgt at holde en tale til nationen. En tale lidt ud over det sædvanlige. Han sagde blandt andet:

- Inderst inde ved vi allesammen godt, at krig er en nødvendighed. Og det er latterligt at tro, at der er plads til alle, og at vort gamle Danmark skal bestå. 

Bag ham på en skærm kørte teksten til talen, og jo længere han nåede, blev det klart, at han ikke ønsker, at Danmark skal samle penge ind til Syrien.

Talen omvendt

Men da talen var slut afslørede skuespilleren, at han i virkeligheden mente det stik modsatte af, hvad han lige havde stået og sagt.

Han gik systematisk talen igennem bagfra, og pludselig var budskabet, at Danmark skulle åbne sine hjerte og stå sammen for at hjælpe folk på flugt.

Ret imponerende. Hør de to taler øverst i artiklen her.