TV

Johannes Nymark tilbage i 'Vild med dans'

Se 'Vild med dans' på TV 2 PLAY

Fredag aften vender sidste års finalist i 'Vild med dans', skuespilleren og sangeren Johannes Nymark, tilbage i danseprogrammet for en aften. Ikke for at danse, men for at optræde sammen med sin popgruppe Lighthouse X, der ud over Johannes Nymark selv består af Søren Bregendal, der deltog i femte sæson af 'Vild med dans', og Martin Skriver.

Trioen skal optræde med nummeret 'Stjerneskud', mens John 'Faxe' Jensen og Karina Frimodt danser wienervals, og Johannes Nymark glæder sig til at komme på besøg i 'Vild med dans'-studiet.

- Det bliver virkeligt festligt at komme tilbage. Der er en helt speciel stemning i studiet, så det bliver sjovt igen at være en del af det for en aften. Det bliver en helt anden og afslappet måde at skulle opleve danserne på i forhold til sidste år. De er sikkert sindssygt nervøse, det var jeg i hvert fald selv sidste år. Og så glæder jeg mig særligt til at bakke om 'Faxe' og Karina, siger Johannes Nymark til TV 2.

I videoen øverst kan du se Johannes Nymark danse freestyle i sidste års 'Vild med dans'-finale sammen med partneren Claudia Rex.

Vuggevise til datteren

Nummeret 'Stjerneskud' er skrevet af trioen selv og blev faktisk indspillet sidste efterår blot to dage efter, Johannes Nymark og Silas Holst var blevet fædre til datteren Maggie My. Johannes Nymark har derfor sunget sangen rigtig mange gange for sin datter.

- Det er vel hendes helt egen vuggevise, siger han.

Læs også: Silas Holst: 'Faxe' fik mig til at knække sammen af grin

Lighthouse X har eksisteret i et års tid og udgav i februar i år deres første EP. Gruppen er en del af mobilselskabet Call Me's 'Tal ordentligt'-kampagne, ligesom de tre medlemmer også donerer en del af deres indtjening til forskellige velgørenhedsorganisationer, som de er ambassadører for.

- Vi har alle været nogle ting igennem, men nu er vi et sted i vores liv, hvor vi kan give tilbage, siger Johannes Nymark.

Barbara Moleko optræder også

Ud over Lighthouse X kommer også sangerinden Barbara Moleko på besøg i 'Vild med dans'-studiet fredag aften. Hun skal optræde med hittet 'Paranoia', mens Sharin Foo og Frederik Nonnemann danser salsa.

Se 'Vild med dans' fredag aften klokken 20 på TV 2.

Læs også: Se statistikken: Her er den strengeste dommer i 'Vild med dans'

I videoen herunder kan du se Søren Bregendal, der blandt andet er kendt fra popgruppen C21 og for sine roller i tv-serier og film som '2900 Happiness' og 'Far til fire'-filmene, danse vals sammen med Ashli Williamson i femte sæson af 'Vild med dans'. Parret opnåede dengang en ottendeplads.