TV

Anders Lund Madsen troede, han var smart på Færøerne, men så...

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Kan man køre til Færøerne?

Det var, hvad mandagens medvært i Natholdet, Anders Lund Madsen, satte sig for i sommer. Han kørte den lange tur fra København til Hirtshals og tog færgen videre til Færøerne, og det gjorde han i sin nye knaldrøde Tesla-elbil.

Efter at have sejlet i halvandet døgn nåede han frem til Færøerne og det med formodningen om, at han var den eneste med en Tesla på øerne. I Natholdet-studiet hos Anders Breinholt fortalte han om oplevelsen:

- Jeg føler mig lidt som Kong Krøsus (tidligere rig konge, red.) – kører rundt og så kører man i land på Sandoy (ø på Færøerne, red.). Det må være første gang i universet, at der er en elbil på Sandoy, siger Anders Lund Madsen og fortsætter:

- Og alle folk vender sig om fra deres får og siger: ”Næh, se en bil, der kører der”, joker tv-værten med sit besøg i Teslaen på Færøerne.

Men bedst som han troede, at han var den første på øen med en rød Tesla, tager han fejl. Da han kører ind på en parkeringsplads, holder der en elbil, der er samme model, som Anders Lund Madsens.

Det behagede ikke aftenens medvært.

- Det er lidt en streg i regningen, da jeg kører ind – der er sådan et center i Thorshavn – og her er der en plads. Så holder der en magen til, og det tager ligesom brodden af oplevelsen, afslutter en skuffet Anders Lund Madsen.

Se klippet med de to Teslaer øverst i artiklen

To andre, der ikke var så skuffet, var to fiskere, som TV/Midt-Vest havde fanget billeder af. De var begejstrede, efter at de havde fanget en kæmpe fisk, som du kan se i klippet herunder:

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.