TV

Ib Michael og Mikkel Beha konkurrerer om størrelsen

Du kan se Natholdet på TV 2 kl. 22.45 og på TV 2 PLAY

Mænd har det med at konkurrere. Og engang i mellem kan det godt gå hen og blive en heftig diskussion, hvor det handler om størrelsen.

Den snak fik Cecilie Frøkjær sat i gang i TV 2 CHARLIE-programmet 'Cecilies bogshow', hvor tv-vært Mikkel Beha, dansedommer Anne Laxholm og forfatteren Ib Michael gæstede showet. I hvert fald ifølge Natholdet, der fik klippet en lidt anden version sammen af de to herrers interne konkurrence. En konkurrence, hvor de kæmper om harpunstørrelser. Men hvad mener de egentlig med det?

- Prøv lige at se min, den er så stor, konstaterer en munter Mikkel Beha, der markerer størrelsen med armene og fortsætter:

- Altså sådan er det bare.

Og det leder tv-vært Cecilie Frøkjær videre i interviewet, for hun vil selvfølgelig vide, hvem der har den allerstørste.

- Så hvem har den største af jer to? Spørger tv-værten.

Og til det spørgsmål er forfatteren Ib Michael slet ikke i tvivl om, hvad han skal svare:

- Det er ham, der har den største, siger han og tilføjer: 

- Jeg er jo blevet forsynet af mine havsigøjnervenner derude.

Og selvom Mikkel Beha vist ikke er helt enig med, hvem der har vundet størrelses-konkurrencen, får Ib Michael alligevel det sidste ord i aftenens klip.

- Og de kan ikke få dem lange nok, afslutter forfatteren.

Se klippet øverst i artiklen

Se hele aftens udsendelse af Natholdet på TV 2 kl. 22.45 eller på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.