TV

Fanget på kamera: Sådan kan man også knappe sin skjorte

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Ellevte sæson af Natholdet er i fuld gang og onsdag aften får Anders Breinholt besøg af TV 2-værten Cecilie Frøkjær. Sammen kaster de blikket på de absurditeter, som medielandskabet er fuld af.

Blandt andet under Enhedslistens landsmøde, hvor der forgår mystiske ting i baggrunden under et live-interview med Pernille Skipper.

- Du skal holde øje med manden i baggrunden, der har et godt tip til, hvordan man kan knappe sin skjorte på en lidt anderledes måde, siger Anders Breinholt på sin sædvanlige underspillede måde til dagens lattermilde medvært.

I klippet ser man en af deltagerne på landsmødet folde sin skjorte op, så den hviler på vommen, alt imens han retter knapper og bukser til. Men Cecilie Frøkjær er ikke helt enig i Breinholts tolkning af klippet.

 - Det der handler jo ikke om at knappe en skjorte, men om at arrangere hele underkroppen, belærer Frøkjær med store fagter.

Se den aparte knappeteknik i videoklippet øverst i artiklen.

Anders Breinholt havde tirsdag skuespillerinden Sonja Richter som medvært, og sammen krummede de tæer til John 'Faxe' Jensens miserable forsøg på en high-five. Se med i videoklippet herunder: 

Se hele Natholdet-programmet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.