TV

Se værternes pudsige keyboard-vane

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

I onsdagens udgave af Natholdet spørger Anders Breinholt Cecilie Frøkjær, hvordan hun ville bruge tastaturet foran sig, hvis hun var nyhedsvært – om keyboardet ville være som en magnet for hendes hænder eller blot være en form for rekvisit.

Den garvede tv-værtinde tror ikke, hun ville bruge det.

Herefter viser Anders Breinholt hende et klip med en vært fra TV 2 Fyn, der har en pudsig keyboard-vane.

- Seks gange får han på en eller anden måde kærtegnet især den ene del af keyboardet, siger Anders Breinholt og undrer sig. Men Cecilie Frøkjær har muligvis en god forklaring på TV 2 Fyn-værtens kropssprog.

- Det er sådan en måde at variere sit udtryk som vært –  at man ikke bare sidder sådan her hele tiden, siger Frøkjær og sidder med hænderne samlet foran sig.

Breinholt mistænker dog, at værterne på tv-stationen har været på et kursus, da han har endnu et klip i ærmet med en anden TV 2 Fyn-vært med nogenlunde samme vane. 

Se værternes pudsige keybord-vaner i klippet øverst i artiklen.

En anden vært-udfordring kan være, når personen, man interviewer, ikke forstår spørgsmålet. Se selv i klippet herunder: 

Se hele Natholdet-programmet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.