TV

Elsker Christian Eriksen 'tv-vært-gentager-alt-hvad-kokken-siger-humor'?

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

Natholdet er i gang med sin 11. sæson og i aftenens program er det den danske landsholdsspiller Christian Eriksen, som gæster Anders Breinholt i studiet.

Natholds-værten har fundet et klip frem fra Go’ Morgen Danmark, hvor Steen Langeberg har en kok i studiet til at lave mad.

Om det er for at være venlig, eller fordi det er godt på TV, er uvist, men som man kan se i klippet øverst i artiklen, så gentager Go’ Morgen Danmark-værten flere gange under seancen de sidste af kokkens ord i hver sætning.

Ifølge fodboldspilleren er det nok ikke ubevidst fra værtens side.

- Han må da have tænkt lidt over det selv, tror du ikke det?, spørger Christian Eriksen.

Da Breinholt spørger Christian Eriksen, om han kan lide TV-vært-gentager-alt-hvad-kokken-siger-humor, svarer han 'ja' uden at tøve.

Breinholt råder Eriksen til at lave gentage-stuntet

Når landsholdet skal samles igen til november, vil Christian Eriksen blive interviewet af journalister. – Anders Breinholt har derfor en helt speciel forespørgsel til fodboldspilleren.

- Nu, når der er de der playoff-kampe – vil du gide at gøre mig en tjeneste? Hvis du bliver interviewet i forbindelse med de playoff-kampe, der kommer, så bare brug det her trick. Simpelthen bare gentage alt, hvad journalisten siger til dig, spørger Anders Breinholt.

Og den idé er Christian Eriksen med på.

- Ja, det kan jeg da godt prøve. Så kan vi se, om der kommer nogle bedre svar ud af det, svarer fodboldspilleren med et smil på læben.

Se klippet med værten, der gentager sig, øverst i artiklen.

Ikke styr på gæsterne

Go’ Morgen Danmark-værten i ovenstående klip havde styr på detaljerne omkring sin gæst i studiet – men sådan forholdt det sig ikke helt for tv-værten Mark Stokholm, da han i sidste uge havde Jimmi Jørgensen og Dicte i studiet.

Han troede, at de lavede teaterkoncert om John Lennon, men det var ikke helt rigtigt. Se hvordan hans gæster reagerede i klippet herunder.

Se hele Natholdet-programmet på TV 2 PLAY

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.