TV

Fodboldspilleren Uffe Bech må høre for sin lave højde

Du kan se Natholdet på TV 2 PLAY

I aftenens udgave af ’Natholdet’ taler Anders Breinholt med sin medvært Christian Eriksen om, at han er en af de yngste spillere på landsholdet nogensinde.

- Hvor høj er det, du er?, spørger Breinholt Christian Eriksen, der fortæller, at han er 1,78 cm.

Herefter spørger Natholds-værten, om han ved, hvem den laveste spiller er.

- Hvis jeg nu siger Uffe Bech, lyder det fra Anders Breinholt – hvorefter vi bliver præsenteret for et klip med fodboldspilleren. I klippet ser vi Uffe Bech stå ved siden af fodbold-kolleger, der er højere, end han selv er. – Samtidig udtaler han i et telefoninterview:

- Jeg har drømt om at komme til udlandet lige siden, jeg var helt lille, så det er selvfølgelig rigtig stort.

En 'pakke', der i Natholdet-regi er lige til højrebenet at lave en joke på. 

Se klippet med den lave Uffe Bech øverst i artiklen.

Christian Eriksen bliver i aftenens udsendelse også præsenteret for et klip, hvor en Go' morgen-Danmark vært (måske) ubevidst gentager sin gæsts svar.

Et 'trick', som Breinholt synes, at Christian Eriksen skal prøve at praktisere, når han stiller op til interviews fremover. Se klippet herunder:

Se hele Natholdet-programmet på TV 2 PLAY.

Se mere på TV 2 PLAY

Der er masser af muligheder for gode grin, når Anders Breinholt i selskab med medværter kaster sit falkeblik på de absurditeter og morsomheder, som det danske medielandskab er fuldt af.

Se eller gense hele udsendelsen af Natholdet på TV2 PLAY.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på tv2play.dk. Første måned er gratis.