SĂĄ vild bliver Arlas nye mande-yoghurt

Du kan se Nørgaards Netfix på TV 2 PLAY

For nyligt annoncerede Arla, at man barslede med ideen om at lave en ny yoghurt kun til mænd. Men da mejerikæmpen tog temperaturen på den ide på de sociale medier, så tændte danskerne helt af.

Faktisk i en sådan grad, at Arla dagen efter var nødt til at gå ud at undskylde for ideen.

Men det er synd og skam. For der kunne være kommet en rigtig maskulin megasællert ud af det. Se bare hvordan det nye produkt kunne være blevet i videoen i toppen af denne artikel. Her har komikeren Martin Nørgaard kørt sig selv i stilling i Mandekøkkenet.

- Her laver vi mandemad til mænd!, siger komikeren og fylder så ellers en række maskuline ingredienser som kød, chili og rå æg i.

- Og sĂĄ har jeg snydt lidt hjemmefra og selv revet en Samantha Fox-plakat i stykker.

Plakaten ryger i yoghurten sammen med en lang række øvrige mande-ingredienser som olie, fælge og mælk lavet på sæd.

Generelt er holdet bag Nørgaards Netfix dog temmelig tvivlende over for potentialet og behovet for den nye yoghurt.

- Hvad var planen? Skulle den smage af motorolie og tilbageholdte følelser? Der findes jo allerede yoghurt til mænd. Det hedder yoghurt. Jeg har da aldrig stået i Føtex og betalt for en pære/banan-yoghurt, mens folk i køen råber ’hey Bøssefar -skal du have et par strømpebukser med til den der? lyder det fra Martin Nørgaard.

Kommer mande-yoghurten på markedet vil den i øvrigt bane vejen for en helt række andre produkter, som vi ikke kan leve uden. Eksempelvis:

- En ost til kvinder, der kan hjælpe med at parallelparkere, og som du kan tage i munden når mændene taler, og du bare skal holde din kæft.

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 pĂĄ TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige nĂĄr du har lyst - pĂĄ TV 2 PLAY