Her gĂĄr nettets nyeste og dummeste iPhone-trend galt

Du kan se Nørgaards Netfix på TV 2 PLAY

Internettet er fyldt med sjove og dumme videoer, og holdet bag TV 2 Zulu-programmet Nørgaards Netfix har spottet den seneste trend med smartphones på de sociale medier.

Den nye trend phone pitching går ud på, at man skal holde sin smartphone i strakt arm ud fra en bro (eller fra et andet højt sted) eller over toiletkummen – med din telefons liv som indsats (se eksempler med ”livstruende” videoer øverst i artiklen)

- Phone pitching er essensen af den moderne ungdom. Før i tiden smed rockstjerner fjernsyn ud af vinduet. Nu holder de fast i deres telefoner med kun to fingre, joker Martin Nørgaard.

- Trenden er kun skræmmende, fordi iPhones er så skrøbelige. Det havde jo ikke virket med en Nokia 3310. Den kan du jo tabe ned i en vulkan, og så har du ødelagt vulkanen, fortsætter han.

Det er dog sjovere – i hvert fald for seeren – når den nye trend går galt.

Som du også kan se i klippet øverst i artiklen, er det nogle gange, at folk taber telefonen ned på asfalten, i vandet eller i toiletkummen – og så må smartphonen lade livet.

Se klippet øverst i artiklen

Og husk, at du kan se hele udsendelsen pĂĄ TV 2 PLAY.

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 pĂĄ TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige nĂĄr du har lyst - pĂĄ TV 2 PLAY