Hør Pernille Aalund fortælle om sin store beslutning: 'Lige nu er de første uger af mit nye liv'

Se 'Cecilies Bogshow' på TV 2 Play

Det er aldrig for sent at lægge sit liv radikalt om.

53-årige Pernille Aalund har netop gjort det, som mange kun tør drømme om. Hun har lyttet til sin mavefornemmelse og taget en række store beslutninger i sit liv. Hun har opsagt jobbet som Allers innovationsdirektør efter fire år på posten, sat villaen i Gentofte til salg og skifter storbyen ud med et liv på landet.

- Lige nu er de første uger af mit nye liv. Det betyder, at jeg er igang med at afvikle alt, hvad jeg overhovedet er kommet fra, fortæller Pernille Aalund i aftenens udgave af 'Cecilies Bogshow', som bliver sendt på TV 2 Charlie klokken 21.35. 

Klar til gummistøvler og hø i håret

I programmet afslører Pernille Aalund samtidig, at hun snart skal giftes med kæresten Kim Boye, som hun har kendt i syv måneder. Og med beslutningen om at flytte væk fra storbyen kommer hun samtidig tættere på ham. 

- Jeg har fundet et lille hus ude på landet rigtig langt væk fra storbyen af. En fantastisk bolig med 1.600 kvadratmeter grund, og der skal jeg gå med gummistøvler, hø i håret og en høne under armen. Jeg vil få min mand tæt på og udsigt til mine børn i langt højere grad end tidligere. Og så håber jeg på at kunne leve af at skrive, fortæller en strålende glad Pernille Aalund. 

Svømningen ændrede hendes liv

Beslutningen om at lade sit liv tage en helt ny drejning tog Pernille Aalund under vandet. Hun er nemlig begyndt at svømme en hel del, hvilket har virket 'meditativt' for hende. 

- Jeg lagde alle planerne for min fremtid i vandet, og det ændrede alle de beslutninger, jeg har truffet i mit liv de sidste halve år, så det har virkelig været et mirakel for mig, fortæller en tydelig rørt Pernille Aalund og afslører samtidig, at hun kan se den tydelige effekt af al svømmetræningen på sin krop. 

- Det gør mirakler for ens krop. Jeg har aldrig nogensinde set så stor effekt på en krop på så kort tid, siger hun.