TV

Derfor er Christopher vært på DMA

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Anders Breinholt får selskab af popstjernen Christopher, når de sammen er værter for dette års 'Danish Music Awards', der bliver afholdt i Forum i København på lørdag.

Men hvorfor blev en popstjerne vært for det, som mange kalder musikernes juleaften? Det har TV 2 spurgt makkerparret om. Og det var ikke Anders Breinholts idé, for han havde faktisk slet ikke regnet med at blive spurgt dette år.

- Nu har jeg lavet det i flere år, så jeg tænkte, at det godt kunne være, at de havde spurgt en anden. Jeg håbede selvfølgelig, at jeg ville blive spurgt, for det er virkelig, virkelig det sjoveste og noget, jeg ser frem til i løbet af året, fortæller Anders Breinholt til TV 2.

Se traileren for 'Danish Music Awards' i klippet her

Ny konstellation er heldig

Og heldigvis for ham blev han spurgt, om han ville være vært. Men denne gang var det så i en ny konstellation. Og det var først, da han hørte, hvem hans medvært skulle være, at han blev rigtig tændt på ideen.

- Det var jo en god idé, men det kom virkelig an på, hvem værten skulle være. For man kan jo godt komme i tanke om mange, som det ikke skulle være, siger Breinholt.

Han er ikke bange for at sige, at der ikke er mange, han hverken ville kunne eller ville gide at dele værtskabet med.

God idé

Det var TV 2, der foreslog Christopher, og det faldt bestemt i god jord hos den rødhårede tv-vært.

- Jeg sagde bare 'Øh, ja! Det er en rigtig god idé', og så spurgte de ham, om han ville.

Det ville Christopher heldigvis, og herefter gik det stærkt, og den reelle planlægning gik i gang.

Du kan se 'Danish Music Awards' live på TV 2 lørdag klokken 20.00 og følge hele showet på de sociale medier.

Du har også indflydelse på, hvem der vinder. I klippet herunder kan du se, hvem der er nomineret til 'Årets Publikumspris', og her bestemmer publikum.

Følg DMA på de sociale medier

Tag med foran, bagved og ved siden af kameraet før, under og efter Danish Music Awards 2015. Her serverer vi unikt indhold og kommer tæt på de de optrædende, nominerede, vinderne med mere.

Følg DMA på:

Facebook

Twitter

Instagram

Snapchat

Følg med på det officielle hashtag #DMA15

Stem på dine favoritter

Der er 18 musikkategorier i spil ved DMA og derudover skal der også i år uddeles den prestigefyldte DMA Ærespris, som gives til en kunstner eller et band, der gennem tiden har sat et markant aftryk på den danske musikscene. Til denne pris er der ingen nominerede – men  kun én vinder.

Særligt for kategorierne Årets Publikumspris og Årets Idé er, at de ene og alene er kåret af publikum og fans. Du kan afgive din stemme via dma.tv2.dk fra d. 1. oktober.

Få seneste nyt om Danish Music Awards 2015 her 

Følg Danish Music Awards 2015 #DMA15 på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat på @dma_tv2