Twerk-dronningen giver den gas på gaden: Hvad siger mændene?

Du kan se 'Nørgaards Netfix' på TV 2 PLAY

Folk på internettet er liderlige. I hvert fald hvis man spørger komikeren Martin Nørgaard fra ’Nørgaards Netfix’.

Det baserer han blandt andet på den vanvittige interesse twerk-dronningen Lexy Panterra fik, da hun offentliggjorde en video dansende i stramme, lyserøde bukser på åben gade.

Hun ville se, hvordan folk reagerede, når hun rystede med balderne midt ude i offentligheden. Og reaktioner var der masser af.

Den unge kvinde får blandt andet vendt sit vibrerende bagparti til en ældre herre og hans yngre ven, der sidder midt i et skakspil. Og den yngre fyr er noget pinlig berørt over den frække situation.

- Jamen, det er også frustrerende. Han havde tænkt sig at spille skak – det klogeste spil overhovedet – også ender han bare med at sidde og tænke: Jeg kunne godt rykke mit tårn op i den røv, siger Martin Nørgaard.

Men den pinlige situation giver tilsyneladende den ældre herre anledning til at snyde lidt i skakspillet. Han får lige hapset en af skakbrikkerne ned i bukserne.

- Smooth operator, udbryder Martin Nørgaard, der er noget begejstret for den ældre mands udnyttelse af situationen.

- Fucking luskebuks, mand, afslutter komikeren.

Se æggende dans i klippet øverst i artiklen

Twerking var ikke det eneste lumre indslag i ugens afsnit af 'Nørgaards Netfix'. YouTubes nye tjeneste har nemlig også fremprovokeret skumle associationer hos Martin Nørgaard. Se med i klippet herunder:

Se 'Nørgaards Netfix' på TV 2 PLAY

Nørgaards Netfix

Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet.

Kom med tips til serien, se flere klip og køb billetter på Nørgaards Facebookside.

Nørgaards Netfix sendes hver mandag kl. 21.25 på TV 2 ZULU fra 31. august.

Du kan se programmet - lige når du har lyst - på TV 2 PLAY