Yngste DMA-vinder nogensinde: Nu er Danmark ikke længere nok

Den kun 16-årige Cisilia modtog lørdag aften to priser til Danish Music Awards, og det gør hende til den yngste vinder i DMA-historien.

- Min drøm er gået i opfyldelse. Jeg kan simpelthen ikke være mere taknemmelig. Jeg er så stolt og glad, fortæller Cisilia til TV 2 i nomineringsområdet, hvor hun efter showet står med en statuette i hver hånd.

Dermed skriver hun sig ind i den 26 år lange DMA-historie efter et år, hvor hun har braget ud med hits som ’Vi to datid nu’ og ’Ring den alarm’.

Vil til USA
Og Cisilia har ikke tænkt sig at stoppe her.

- Der er lagt planer for mig det næste stykke tid. Det er selvfølgelig nervepirrende, fordi jeg er oppe imod de helt store navne nu, fortæller hun.

- Hvilke planer er der lagt?

- Jeg går efter at følge min drøm, og det er at blive international sangerinde. Jeg skal til Amerika, siger Cisilia forventningsfuld.

Følg drømmene
Netop det at følge sine drømme var også noget, hun lagde vægt på, da hun modtog sine priser. Her opfordrede hun fra scenen også til, at publikum skulle følge sine drømme.

I Cisilias tilfælde noget, der kunne betale sig. I hvert fald er hun nu indehaver af Årets Danske Hit og Årets Danske Nye Navn.